marți, august 05, 2008

Tanga, budigăi, bikini




ALEGEŢI, E GRATIS!!!














Băi frate. soro, la Prima tv au băgat un reportaj menit să lămurească fumeile să nu mai poarte tanga că le deteriorează anusul şi ce mai e pe aproape.
Cică să poarte tetra, că-s mai comozi. Sau macsimum bikini, dar să mai tragă din cînd în cînd de cîrpa de la spate, să nu-şi irite frumuseţe de găuri, dacă au fundul prea accentuat.
Sfatul specialistului: să doarmă fără textile pe ele, ca să nu le jeneze nimic. Cînd se culcă singure. Cînd se culcă cu soţii, budigăi, trening, palton!
Ce facem fraţilor, nevestelor, amantelor, iubitelor?

7 comentarii:

  1. Frate, frate ce-mi faci? Ce-i cu fetele astea ? Mai imbracale, sau mai bine nu. Desteptii astia de la Prima tv stiu ei ce stiu si uite in ce situatie ne aduc.

    RăspundețiȘtergere
  2. sarmis: Da, adevăraţii jurnalişti ştiu multe, iar cînd nu ştiu se documentează. La reportajul cu pricina se documentau intrebînd tot felul de cetăţeni pe stradă! De, ca vara: NICI UN REPORTAJ, FĂRĂ UN SONDAJ!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca nu e nici un reportaj fara sondaj , sa se duca si la patinaj , ca poate asa gasesc un apanaj pentru reportaj. Hai ca-s bun . Mai lucrez la asta , nu te supara frate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru următoarea strofă, puteţi folosi partajul, bobinajul, aliajul şi sevrajul...

    RăspundețiȘtergere
  5. poate n-ai curajul sa ne povestesti depre bandajul care-i agatat de grilajul de langa triajul unde-m uitat bagajul. n-am nevoie de rimele tale frate, le am pe ale mele .....

    RăspundețiȘtergere
  6. O tara de poeti !
    Nu intru in joc. Chestie de intelectuali varanusati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bei, falnici smecherasi, va place subiectul si improvizati chestii de biblioteca, cu expresii ciudate. Femeia e femeie si trebuie sa fie ca cea din primele trei pozisoare, adica fara budigai cu tanganai. Pricepeti?

    RăspundețiȘtergere