luni, august 25, 2008

FIŢI DRĂGUŢI CU CEI MICI





O foarte frumoasă şi instructivă poză care explică povestea licuriciului mare în viziunea înţeleptei noastre conduceri.
În aceeaşi idee, strada Licurici a fost asfaltată!
Strada Viselor, nu.



9 comentarii:

  1. Americanii astia practica lozinci subliminale. "Fireflies Street" e asfaltata, in spate e leopardul, dar in fatza nu-i vopsit gardul, si se vede pe lumina!
    Visam si noi la civilizatie. Pana atunci dam in gropi ziua in amiaza mare, (plurisemantic) facem praf masinile si vedem numai "licurici" de nervi! Da. Si noaptea avem cosmaruri... In rest e bine. Country music!
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. treaba cu americanul, leopardul , licuricii, visul , civilizatia, groapa, asfaltul, country, e o chestie de gandit si de trait pe la noi si pe la ei ca e la fel , stati linistiti. Nu suntem numai noi victime, au si ei countryul lor si gropile lor si leoparzii lor si americanii lor si mai ales licuricii lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ma mai pune pe ganduri proaspatul motto "ingalbenit" al blogului... Harpon, la ce sau cine zici tu ca se refera si care-i victima? Hai, ca tu esti cu traducerile si decodificarile... :))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Doina: Orişicît, nici americanii şi nici eu n-am depăşit cu postarea asta isprava ţiganilor care-au închis o stradă-n Bucureşti ca să facă o nuntă!!! Tare de tot!

    Harpon: Desigur, dar Românica mi-e mai aproape!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doina: Păi la cine să se refere? La mine, în special, că nu mai învăţ dracului odată că şi soldatul tre să doarmă din cînd în cînd. Eu, nu! Şi dă-i şi luptă, şi dă-i şi luptă...

    RăspundețiȘtergere
  6. nu cred ca trebuie sa tratam altfel aceste comentarii, decat ca pe un pamflet, nu se refera, nu ma refer nu ne referim la nimeni fratilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Harpon: Brusc aţi devenit foarte candid...

    RăspundețiȘtergere
  8. Harpon a devenit brusc candid pentru ca e dragut cu cei mici. O fi in concediu, sau s-o fi suparat pe cei mari? :)
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  9. Doina: Harpon nu lucrează în weekend.

    RăspundețiȘtergere