sâmbătă, august 23, 2008

ÎN TÎRGUL DE MAŞINI


Duminica se ţine Tîrgul de maşini. Unii, dornici să le vîndă cît mai repede, le-au plasat încă de azi pe locurile cele mai bune.
Cu siguranţă, asta din foto, n-o să se vîndă. La ce-i bună? Nu poţi căra cu ea un porc, un sac de ciment, o scîndură, ceva, cît despre dragoste în habitaclul ăla nenorocit, nici nu poate fi vorba!!!
Şi-apoi, autostradă în România, să fugi pe ea cu 400 la oră, mai va!

9 comentarii:

  1. Asta ruleaza pe jos? Eu cred ca zboara! :)) S-or gasi astronauti s-o achizitioneze...
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. bei doino si bei varanusica tata, asta-i sora lu' loganu? Am si io una la fel da nu oscot decat pe centru frate sa ma vada smenarii ca sunt tare. Da acum mai izi , ca sau cam terminat muzicile ca-i minunistu si vijelistu in conced si nu mai am ce pune pe cas.
    Nu va speriati frate ca am cam glumit. Eu am un scuteras cu pedale si ascult doar porumbescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oaa! ce porumbel de comment a scos vijeliosul Harpon! Minunat!
    Aia-i matusa Tamara "a lu' Logan", frate! Merge numai spre culmi supersonice de progres si civilizatie multilateral dezvoltata. :))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Doina şi harpon: Mă bucur că varanus v-a deschis chef de comentarii şi că e locul unde v-aţi găsit şi (deocamdată) vă simpatizaţi! Minunat!
    Chiar merită să trăim ca să vorbim!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma bucur si mai mult ca ne acordati esentiala atentie. Daca ultima exclamatie n-are nici urma de ironie, atunci chiar merita sa scriem pe blogul lui Varanus, ca de chef si entuziasm nu ducem lipsa. :)
    Harpon, eu am un Forduletz cu "pedale", si nu glumesc deloc, nu te speria. :)) Tot din targ luata! Da' "racheta" intangibila din fotografie nu cred ca e negociabila. E ametitoare si la viteza si la pret. Oare s-o fi vandut?!
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. chestia asta startrekista nu se va vinte niciodata ea va fi facuta donatie unui spital sau unui grup de pensionari prin casa pensiilor pentru activitati de relaxare a bunicilor si parintilor nostri. Astept inca doi trei ani si ma dau si eu cu ea...

    RăspundețiȘtergere
  7. Doina: Trăiască-vă Fordul! Cîte pedale are? Da roţi? Ghidonu-i drept sau în U?

    Sunteţi oaspeţii mei. Măcar politicos mă străduiesc să fiu, deşi nu prea mai e la modă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Harpon: Asta mi se pare o idee genială! Şi cred că e singura soluţie s-apucă să ne tragem şi noi cu ea. Trebuie doar un pic de lobby la Consiliul Local şi o propunere formulată inteligent de premar. Că doar nici el n-o rămîne veşnic tînăr şi bogat...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu cred ca au luat deja in calcul achizitionarea ei , chit ca o vor folosi ca si taxi sau ceva ...

    RăspundețiȘtergere