miercuri, august 06, 2008

PAZA ŞI PROTECŢIA LOCUINŢEI



Paza şi protecţia locuinţei şi a cetăţeanului pot fi asigurate prin două metode: 1. Abonament la o firmă specializată; 2. Cîine de luptă in incinta proprietăţii.
Ce vedeţi în poze este un model de cîine periculos, atent la orice mişcare şi gata să înşface agresorul, să-l fărîme, şi să-l predea bucăţele organelor de ordine competente. Fiara îngrozitoare se numeşte Cuchi (e posibil să se scrie cu K).
Din imagini, se poate observa cum veghează chipul împietrit al stăpînului şi cum intervine prompt în momentul în care o muscă invadează teritoriul arondat.
Ceea ce nu vedeţi, este că, la rîndul lui, Cuchi este protejat din umbră de un cîine lup (denumit chiar Lup) care a refuzat să fie fotografiat din motive de confidenţialitate.




























17 comentarii:

  1. Se mai vede insa si un angajat a unor servicii de paza si poate de protectie cu ochelari de soare care probabil il pazeste pe cainele de paza care pazeste din umbra in deplina confidentialitate pe cainele fioros din foto. Acest personaj daca este la vedere este bine sa intre si in vederile noastre pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-adevăr, este doar ceea ce a mai rămas dintr-un angajat al unei firme de pază şi protecţie, care îl păzea pe animalul periculos din foto şi care a fost confundat de Dl. Lup cu un infractor notoriu, ajuns în Parlament. Era noapte şi ploua...

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi vorba de domnul Lup cu u la final dupa p ? Am auzit ca dorea sa-i ia scunelul lui Romica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Lup e chiar numele patrupedului. Lupii din Parlament îşi spun doar ei între ei "domnul". Populaţia îi denumeşte generic porci de cîine. Sau cam aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred cu tarie ca acest minunat Cuchi ,stie el ce stie de s-a lasat totusi fotografiat.O fi in cardasie cu Lupul sau e la mana egentului SPP din spatele sau . Sau fotografiile au fost trucate , sau sunt facute de papatattzziiii astia nenorociti? Ceva este destul de evident. pe Cuchi l-a prins. L-a prins somnul, casca si e usor plictisit de politichie.Cu sau fara Lup , e bine sa fim mult mai atenti , dragii mei.

    RăspundețiȘtergere
  6. E frumusel blanosu'asta care aduce a oita, imi imaginez ce latrator trebuie sa fie cand da alarma:)

    RăspundețiȘtergere
  7. greenfield: Partea proastă e că individul e prieten cu pisicile. Se ştie că mîţele sunt folosite de serviciile secrete ca să monitorizeze locurile unde se ascund şoarecii...

    RăspundețiȘtergere
  8. vasilicafarafrica: Nu cască, latră! E alarmă generală! Musca e nebună şi negesstionabilă! Să vină garda!

    RăspundețiȘtergere
  9. puteam sa jur ca e prietenul pisicilor, se vede pe el ca-i tolerant:) cred ca si cu soarecii...

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine.... nu casca , dar nici nu latra. Nu pare ca are aprobarea serviciilor, cred mai degraba ca se mira de ceva sau poate admira pe cineva de a ramas cu gura cascata. Ma chinuie aceasta atitudine canina si nu pot sa-mi mai desfasor activitatile zilnice ,pana nu inteleg de ce ?
    de ceee? de ce ! uffff....!!! Ajuta-ma te rog!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu cred că are vreo experienţă în materie de şoareci, dar, în privinţa mîţelor, e într-adevăr excesiv de tolerant. Ieri a pătruns în casă în mod fraudulos o pisică de prin vecini, iar periculosul Cuchi n-a zis nici pîs! Felina s-a plimbat peste tot, a făcut pipi în cada din baie - element care i-a şi divulgat prezenţa - apoi s-a pitit în dressing room, unde a şi tras un pui de somn.
    Abia dimineaţa, cu ajutorul unei cozi de mătură, mîţa a fost expulzată.Toate astea s-au petrecut în proximitatea animalului fioros din fotografie!

    Vasilicafafrica: Priviţi mai atent şi-o să observaţi cît e de încruntat. Furia lui s-a declanşat cînd i-am povestit că la podul de o sută de ani nu lucra ABSOLUT nimeni în ziua aceea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Frate , trimite-l la olimpiada pe acest atlet poate ajunge campion , sau poate scapi de el. Nu ca as dori chestia asta , dar asa de curiozitate.Poate il angajeaza aia la paza pentru Bush sau Putin ca pentru al nostru nu-i nevoie .

    RăspundețiȘtergere
  13. Sarmis: Bună idee! Al nostru îl are pe Boc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa e.Al nostru e cu Boc , si poate-l pierde-n Doc sau poate-l lanseaza la apa .Si asa e destul de intrat la apa Boculest.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu terbuie sa intram in panica.
    Cuchi sau cum s-o numi , va gasi o solutie sa tina steagul sus.Interesant ar fi sa stim daca are prieteni maidanezi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Animalul asta nu are nici o vina ca voi nu intelegeti cat sufera. Se vede pe el ca-i vai de mama lui. Sufera ca un turbat si nimeni nu pricepe asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule , nu sufera e doar plictisit si doreste o pauza la postul pe care-l ocupa momentan. Am auzit ca va fi avansat.

    RăspundețiȘtergere