sâmbătă, august 16, 2008

Completare la EUROPA,DRAGOSTEA MEA


Pe o stradă cu prostituate, în Roma, într-o seară, mergea încet o maşină, ca şi cum ar fi căutat pe cineva. La un moment dat, desi era cam întuneric, geamul maşinii coboară şi apare o mînă care face semn uneia dintre fete.
- Cît e unul scurt?
- 50 de euro.
- OK.
Fata urcă, maşina porneşte, ea îşi face treaba şi, surpriză, bărbatul îi dă o sută de euro!

Din două-n două seri, figura se repetă după acelaşi tipic. A cincea seară, o rază de lumină dezvăluie faţa bărbatului din maşină şi fata are o revelaţie:
- Hei, parcă te ştiu, de unde eşti? Din România ?
- Din Bolintinul din Deal!
- Ce mică-i lumea! Şi eu tot de-acolo!
- Păi ştiu, zice el. Am primit de la tat-tu
500 de euro pentru tine. Da' mi-a
zis să nu ţi-i dau pe toţi odată că eşti cam cheltuitoare...

19 comentarii:

  1. greenfield: Da, dar nimic nu-i întîmplător! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu o cunosc pe Ramona din Bolintin, am intalnit-o si la Sarata si pe centura Bucurestiului si la Mamaia , dar va spun eu ca nu a primit niciodata mai mult de 50 euro. E o fata buna si cu multa minte nu e cheltuitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarmis: O fi ştiind tac-su ceva, de şi-a luat măsuri de precauţie. Dar, românaşul-mesager, jmeker, profită şi el cum poate...

    RăspundețiȘtergere
  4. bai stie cineva numarul de telefon al lui tac-su ? Am un drum la Roma si poate ... Vreau si eu sa-i duc o datorie sau ajutor ceva lui Roxana asta fratioare. Da vreau sa-i dau in rate mai mici decat fraierul ala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hotarati-va : Ramona sau Roxana? Sau conteaza doar tariful in rate?!
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Doina: Poa s-o cheme oricum, de pildă Relaxa, Cremona, Raxona sau Rexona, că de spălat tot tre să spele şi ea...

    RăspundețiȘtergere
  7. harpon: Am un nr de telefon, da nu ştiu dacă-i al lui tacsu sau a lui unchiu-su, sau al unui verişor de-a ei de-al doilea. Sau al treilea. ...Da vi-l dau degeaba, că fata s-a mutat cu serviciul la Napoli, adică vedi Napoli, că vrea să-şi ia una picola machinetta decapotabila roşie, o Alfa, ceva drăguţ, ca s-o vadă cetăţenii cînd trece ea încet podul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Pey da! Uite o fata desteapta Xena asta! Ce latina, nene, ca asta-i limba moarta! :)) Că "essor di krio", iar "ars longa, vita brevis", nu? Da' sportul asta cand se introduce oare in Jocurile Olimpice? La cald si oficial. =))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  9. Doina: Faceţi o cerere la CIO, vă dau eu adresa. Sunt mari şanse să se aprobe, mai ales că-i cel mai vechi din lume. Iar fetele noastre abia aşteaptă să dea năvală pe medalii. La ce antrenament au, nu le stă nicio messalină în cale...

    RăspundețiȘtergere
  10. Daaa... Sunt convinsa ca romanii ar fi de nedetronat la proba asta milenara "olimpica", in oricate reprize... Gata, nu mai zic nimic.
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  11. smecherilor , vreti s-o introduceti ai ? Adicatelea proba asata millenara vreti s-o introduceti ca am castiga ceva pe la olimpiade? Pai atunci ar trebui sa introducem mai multe probe : si asta si smenuiala, si spaguiala si caprareala nebarhudului, adica a vecinului pentru cei care nu stiu .
    Am fi campioni fratioare din start , chiar si daca nu ne prezentam. S-o facem frate , s-o facem lata...

    RăspundețiȘtergere
  12. Poftim! Sa mai spuna cineva ca nu suntem un popor creativ si talentat! Varanus, ziceati ceva de-o adresa? :)) Daca tot ne-am extins ca nomazi ultratalentati in toate sporturile pe mapamond, macar sa-l dominam de-a binelea...
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  13. Păi numa tre să ne-adunăm un grup de cetăţeni şi să semnăm o cerere către CIO. Că au mereu nevoie de probe noi la olimpiade. Am văzut c-au bîgat şi haltere pentru femei, de parcă n-aveau ele destule greutăţi...

    RăspundețiȘtergere
  14. Halterofilele astea de categorie grea se descurca performant, si la stilul smuls si la aruncat, normal! Recordmene! Au "centura" neagra in competitii. Da' tot acasa dai de greutati multicolore apoi, corect! :))
    Consecintele efortului fizic pot fi periculoase, riscurile majore, asa ca mai bine nu semnam nica... Sau? :))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  15. Doina: N-ai nevoie decît de curaj. Nu eraţi abonată la CUTEZĂTORII??? Se vede că nu prea.

    RăspundețiȘtergere