duminică, august 10, 2008

Conquiztador

Am ras totul la noua, marea Cîntare a României şi a universului - omul nou, atotştiutor, multilateraral dezvoltat - care este invenţia numită CONQUIZTADOR. Concepută pentru frustraţi, să nu se-apuce de alte revoluţii.
În două ore am cîştigat 25000 de galbeni!!! Quel boulot! Cu tastarea am avut ceva probleme, dar
aproape nimic nu mi-a rezistat. Ce deştept sunt!
De bucuros ce sunt, vă dau două imagini din camera mea, în premieră mondială, ca să vedeţi de unde a pornit flacăra geniului. E celula me, camera în care admir lumea, aberez şi creez, în timp ce Nagui e incomparabil pe TV5 cu Taratata-ul lui, iar ruşii declară că Georgia a abandonat lupta. Bravos, Russie, encore une fois tu a vaincu!!!


În camera de unde transmit, puteţi vedea: portet foto de tată al meu, peisaj de Gh Velea, lucrare de mortul Aron, cărţi, Măric şi părerea lui Tudor jebeleanu despre O ZI DINAINTEA SFIRŞITULUI LUMII.
Pe alt perete, se uită la voi varanusul mov din 1974 (dreapta)- aşa cum l-a văzut pictorul Horia Ghelu, cărţi şi obiecte frumoase, iar în stînga o lucrare de Mihai Chiuaru. Komnata bez jenşcina.

8 comentarii:

  1. tare frate, e super ca vedem asta . pe cand si berea ? nu se vede barul, nu se vede sticla de wischy nu se vede ce-i mai important. nu ne arata si scara blocului unde stai ca venim cu totii maine la tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimat domn, ne siderati cu interiorul acesta intelectual . Nici nu ne asteptam la altceva de la un varanus original.Subscriu la IDEEA minunata cu licorile bahice a domnului Sarmis.

    RăspundețiȘtergere
  3. bei nea sarmise, poate nu stii da seful sta la vila si nu la bloc si nu are nici un motiv sa te cinsteasca , nu-i asa sefule?
    cat despre vasilica asta fara frica, mai las-o cu vrajeala, hop si tu la sprit, da nu stii ca sefu e zgarcit si nu da nimic?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarmis: După cum aţi aflat, nu stau la bloc, am abandonat ideea de vreo şapte ani. Nu e vilă, e o casă cu aspect de vilă.

    vasilicafarafrica: N-am urmărit siderarea respectabililor mei citititori. Am vrut doar să vedeţi una din arenele unde duc cele mai sîngeroase lupte: alea cu mine însumi. Sunt şi altele, toate la vremea lor! Iar afirmaţia că n-ar fi nici o urmă de licoare ameţitoare pe-acolo, e dovada că nu v-aţi uitat cu atenţie. În prima foto, pe raftul de jos, dreapta, între cutia roşie cu manuscrise şi teancul de cărţi, e un cilindru negru. El conţine o sticlă de Glenfiddich din malţ pur, rezervă specială, de 12 ani. Şi mai e şi beciul, dar acolo, accesul este extrem de preferenţial şi tre să ai măcar zece partide şah cîştigate la seniorul proprietăţii...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faceti smecherilor. Nu prea mai aveti replica ? Ati intrat in concediu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimabile suntem doar in vacanta, in asteptare adica. Asteptam o invitatie concreta la rezervele speciale, beciurile domnesti si partide de sah marete.

    RăspundețiȘtergere
  7. E DE BINE. CARE E TABLOUL CARE TE REPREZINTA ? CEL DIN DREAPTA JOS SAU STANGA?
    TREABA CU SFARSITUL LUMII SE REFEREA LA NOI JEBELEANU SAU NU?

    RăspundețiȘtergere
  8. sarmis: Ambele. Cel din stînga jos este ilustraţia copertei la volumul O ZI DINAINTEA SFÂRŞITULUI LUMII pe care l-am publicat în 2004.

    RăspundețiȘtergere