joi, ianuarie 08, 2009

SPIOANCA ŞEFĂ



Ben Laden se cacă pe el. Nu mai are nici o şansă. Teroriştii lumii îşi scriu testamentele. Lungi sunt cracii antiterorismului. Omenirea respiră uşurată. Nu nenorociţii de americani care vînează ca bezmeticii printre arabi, ci România, ţărişoara noastră, le va veni de hac cît se poate de repede. Providenţiala Elena Udrea a preluat problema. Ea va preveni şi va combate terorismul. Exersată în fentarea gărzilor de la Cotroceni şi în depistarea infractorilor care nu plătesc parcările, blonda, sexoasa, universitara, e numa bună să servească patria şi mapamondul. Ministreasa turismului primeşte cadou un comandament "special" de informatii clasificate. Decretul de înfiinţare al Ministerului Turismului prevede ca madama să tragă o protecţie la informaţiile clasificate, (pentru care s-a infiinţat şi un serviciu special, subordonat direct Elenei Udrea). Ea se mai ocupă şi de prevenirea si combaterea terorismului, pentru ca la minister pot ajunge date cu grad maxim de securitate.
Dar, cel mai tare e că bulănoasa "are dreptul să solicite" informaţii celorlalte autorităţi publice, iar instituţiile publice, inclusiv serviciile secrete sau societăţile comerciale la care statul este acţionar, "au obligaţia de a furniza datele solicitate".
Cîte servicii secrete avem? Vreo nouă? Pardon, zece!
Ei, aţi amuţit? Deja?

2 comentarii:

  1. Păi, la câte cârciumi libaneze avem noi prin ţara asta şi la câţi harapi undercover prin aşternuturi de româncuţe dodoloaţe, era cazul să avem atâtea servicii antitero+James Bond=Love, nu crezi? Cât despre Nuţi, te rog frumos să nu te iei de profesionalismul ei, că eu cred că a tras din greu, săraca, să ajungă unde a ajuns. Că nici Cocoş n-o fi vreun prinţ şi nici Băselu vreun delicat. Misoginule! Eeeee...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai, măi Lia că io o admir, dar mi-e ciudă pe ea şi-s şi invidios:))

    RăspundețiȘtergere