miercuri, ianuarie 28, 2009

OBAMA NU-I BOU

Plouă, sunt singur într-un hotel de pe Calea Griviţei, tre să răspund unui chestionar (control de organ guvernamental, nu te joci), de aceea îmi pun întrebări simple.
Ca asta: Dacă fumatul provoacă o moarte lentă şi dureroasă, dăunează potenţei şi sănătăţii copilului dumneavoastră, strică dantura şi afectează gustul, de ce sunt scrumierele rotunde şi amenzile pentru viteză ilegală atît de mari?
Notă: În chestionar cam aşa sună întrebările.

7 comentarii:

  1. si raspunsul cel mai potrivit in limbajul lor este: deoarece si pentru ca sinergia neuronilor celor care fac pe inchizitorii tinde spre minus infinit. probabil o sa spuna ca ii injuri ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. vali, ai chef de-o bere diseara daca tot esti in bucale?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aprob pozitiv. Baga pe email un numar de telefon ca sa stabilim ce culoare sa aiba berea si sistemul solar de provenienta.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Io-n Dushu Tau!:Pentru astfel de situaţii care confirmă constanţa cantităţii de inteligenţă pe Pămînt în comparaţie cu evoluţia explozivă a populaţiei, profesorul meu de rusă spunea:
    - Bună ziua, Lele Gioaie!
    - Ia, mulg şi io această oaie!
    - Badea Vasile-i acas, sau s-o dus pîn-la oraş?
    - Dă şi brînză, dă şi caş!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ti-am inteles starea de spleen... Poate o rezolvi cu un raspuns la invitatia aceea la cafea a colegei de blog...

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim: Drept cine mă iei? Ai auzit că s-a dat spargere la magazia de arme din Ciorogîrla? Dar de erupţia vulcanului Deeselav? Ştii ce fum e aici şi cît de frig?
    Nu ştii nimic şi ce nu ştii nu-ţi creează probleme.
    Struţul e o pasăre foarte deşteaptă. Totuşi, nu e decît o găină ceva mai mare.

    RăspundețiȘtergere