vineri, ianuarie 30, 2009

BANCUL LUNII IANUARIE

Din magazia satului CIOROGÎRLA au fost furate 55 de arme de război, între care o mitralieră pe afet, 10 chistoale Carpaţi şi restul kalaşnikoave.

3 comentarii:

  1. Pentru rigoarea ce te caracterizeaza,o mica observatie referitor la cele sustrase:o pusca mitraliera(nu mitraliera pe afet),pistoale TT si Carpati si pistoale mitraliere.A trecut mult timp de cand cautai azimutul(dat de altii) pe dealurile Magura)?
    De ce nu postezi ceva in legatura cu disparitia unui ziar din viata bacauanilor? Cred ca esti asteptat.
    In rest numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Polbac: Hai că şi băieţii o bîlbîie cu inventarul, d-apoi eu. Am făcut armata la transmisiuni, azimutul mi-l dădeam singur către les amours d antan.
    Despre morţi, numai de bine. La înmormîntări, mersi, nu-mi place să fiu aşteptat.
    Cît despre "Monitorul", prefer să-mi amintesc campania publicitară pe care i-am făcut-o în 1997, cînd primar era Seche, şi ziarul trecea la color, devenind concurenţă serioasă pentru "Deşteptarea".
    Nu pot da cifre de tiraj, dar, după nebunia lansării, cu deltaplane, ascensiuni pe Decebal şi pe Moldova, tirajul le-a crescut înspăimîntător.
    Erau pe-acolo Cristi Grosu, Liviu Avram, Remus Radu, Nicoleta Bichescu, fraţii Târziu, Nicoleta Popa, snagă de jurnalişti care se băteau şi care au creat o şcoală de presă adevărată, continuînd spiritul lui "Pur şi simplu". N-aveau loc acolo labagii şi lingăii. Din păcate, banul face legea în presă, mai ales în Bacău.
    Dumnezeu să-l ierte pe Monitorul de Bacău. Bine c-a murit, că prea nu ştia limba română şi prea era bolnav.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru parerile (autorizate)tale.Oare as putea avea motive serioase sa ma intristezi?

    RăspundețiȘtergere