duminică, noiembrie 02, 2008

OFENSIVA HORMONALĂ


O fată de 14 ani, elevă eminentă, s-a spînzurat de grinda grajdiului, exact de ziua băiatului de 19 ani de care era îndrăgostită. Părinţii fetei îşi smulg disperaţi hainele de pe ei, asumîndu-şi gestul copilei, deoarece nu au fost niciodată de acord cu această relaţie.
În ocurenţă, o altă fată, de aceeaşi vîrstă,parcă din Cluj, s-a plîns la poliţie că ar fi fost violată de patru tineri. La cercetări a recunoscut că a avut relaţii sexuale încă de la 11 ani şi că, pentru acest viol, şi-a selectat partenerii (cu care chefuise toată noaptea!) după fizicul lor. Adică s-a lăsat violată din plăcere. Iar bieţii băieţi, seduşi de aspectul ei de femeiuşcă de 18 ani, riscă să stea la propeală pînă la două decenii, dacă matracuca infantă îşi menţine reclamaţia.
La dracu, drama Julietei şi tîrfa minoră din Cluj mă fac să cred că am trăit pînă acum absolut degeaba, dacă nu mai pot înţelege raţiunea unor gesturi esenţiale.

9 comentarii:

  1. fratioare , treaba-i oabla si prezinta umflaturi. problema fetei spanzurate nu sta in vina parintilor . vina este a guvernantilor, a lipsei de educatie la nivel national si a informatiei tembele care persista anacronic pe toate posturile te tv .

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut marele noroc ca in liceul pe care l-am facut (de limba engleza) sa existe profesori tineri si deschisi la minte care se ocupau si de ceea ce afara se cheama counseling. Orice problema f intima si importanta a unui adolescent agitat si haotic se putea discuta cu ei. Si erau lucruri pe care nu le puteai vorbi cu parintii (oricat de deschisi ar fi fost), nici cu prietenii (ca nu aveau minte sau te expuneai aiurea). Pe mine personal m-au ajutat f mult aceste discutii. Din pacate, asa ceva nu exista nici macar ca idee in vreo scoala romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Harpon: Ai perfectă dreptate. Dar nu crezi că şi atmosfera este una prea plină de hormonaşi feciorelnici?

    RăspundețiȘtergere
  4. Lialia - Unde ziceai că se află şcoala asta minune de care povesteşti şi care te-a ajutat să fii atît de senină?

    RăspundețiȘtergere
  5. ei si ? cu sau fara hormonasi feciorelnici , tot ne lipseste educatia.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a trecut extrem de repede de la "nu predam lectia cu organele sexuale" in clasa a 8-a ca e rushine si pudoare, la sex explicit aratat PESTE TOT. Si asta in cativa ani. Parintii si profesorii au ramas mult in urma "emanciparii" copiilor, iar asta duce la extremele pomenite de tine. Eu am facut liceul George Cosbuc din Bucuresti, intre 92 si 96. Sper sa fi ramas situatia asa si acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pînă la urmă, despre asta-i vorba: EDUCAŢIA.
    Dacă aş fi sigur că profesorii de azi mai au măcar jumătate din pasiunea celor pe care i-am avut eu, aş vota din toată inima să aibă salarii de cel puţin 2 000 de euro pe lună.

    RăspundețiȘtergere
  8. @harpon: o treaba care e "oabla" se cheama ca e dreapta. Nu neaparat erectila, dar dreapta. Asta, apropo de limbile din alt post. Cit priveste umflaturile, ma tem sa ma pronunt...

    RăspundețiȘtergere
  9. Florin P.: Mai sibilinic decît de obicei, commentul tău ne-ndeasă-ntr-o ceaţă mai deasă rău decît norul hormonal.:)

    RăspundețiȘtergere