joi, noiembrie 06, 2008

Evenimente electorale


Pe maşina cea nouă a Codruţei Arvinte, candidat PRM pentru Parlament şi liderul filialei judeţene Bacău a PRM, un nesimţit adversar politic a scris cu galben urîtul cuvînt CURVĂ.
Domnişoara a făcut reclamaţie la Poliţiune şi întreg electoratul din oraş aşteaptă nerăbdător rezultatul anchetei şi rezolvarea acestei situaţii inadmisibile.
Drept represalii, postul Realitatea TV l-a ţinut pe sticlă aproape 2 (două!!!) ore pe senatorul CV Tudor care a vorbit aproape necontenit şi ne-a băgat minţile-n cap, atît nouă cît şi tuturor puşcăriabililor aflaţi într-o relativă libertate.
După acest monolog, e clar pentru toată lumea, că, odată ales preşedinte, tribunul va face dreptate şi în cazul de la Bacău.
La zdup cu criminalii şi cu vandalii de merţane!

10 comentarii:

  1. Hmm, oare doamna s-a ofuscat de varianta oficiala curva=prostituata sau de aia mai figurativa curva=ipocrita, josnica? Desi eu nu inteleg, atata timp cat stie toata lumea (si nu se supara) ca politica e curva, doamna e politician, de unde atata suparare? I se recunoaste doar statutul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lialia: Deoarece o cunosc, afirm că e un om foarte de treabă şi plin de intenţii bune. Are doar două defecte: 1.pe Vadim şef şi 2. în campania de la locale a avut sloganul de-l vezi pe afiş, prea curajos pentru românii noştri fără erecţie neuronală...

    RăspundețiȘtergere
  3. Faceam o gluma (ne)vinovata. Nu o cunosc, nu imi dau cu parerea asupra persoanei ei. Dar ii stiu sloganul si da, nu are nicio legatura cu tzara asta, cu mentalitatea noastra, etc. Dar tot nu m-as fi dus la politie. Decat in cazul in care imi iese ceva notorietate din asta :) Deh, sper sa nu ma injuri ca sunt cumva rautacioasa, sunt doar realista si PR-izda :p

    RăspundețiȘtergere
  4. http://codrutaarvinte.ro/

    poate pentru ca e de 18 ani in genunchi? sunt rautacioasa acum, dar cum gaseste fata asta asa sloganuri? zau asa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Indiferent de sloganul ales, indiferent de cum arata sau nu arata cineva, ca-ti este drag sau indiferent sau antipatic, oricum ai lua-o deci, si oricum ai intoarce-o, un astfel de gest nu se face. Atat am avut de spus.

    RăspundețiȘtergere
  6. River: Ai perfectă dreptate. Dacă l-aş prinde pe imbecilul ăla, l-aş căsăpi cu mîna mea. Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. palavrageala pe marginea unei glume nevinovate. Doamna si-a asumat riscurile de rigoare cand a ales politica , cand intrat in PRM si cand a acceptat sloganul imbecil in aproprierea fotografiei ei , era de asteptat ca imaginea sa sa devina aceea care reiese in urma adaugirilor nevinovate de pe postere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Harpon: Dacă şi asta mai e o glumă nevinovată, eu sigur sunt protopop de Winchester:)).
    În fine, dar respect fiecăruia doza lui de umor.

    RăspundețiȘtergere
  9. pai de ce e vinovata gluma ? vinovat e ala care a facut-o fratioare ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Harpon: Da cine mama dracului a zis că-i vinovată gluma? Ai cetit în vreun ziar? Că pe blogul ăsta, nu văzui aşa o afirmaţie.:)

    RăspundețiȘtergere