miercuri, noiembrie 05, 2008

BIATA SARAH PALIN


C-a învins Obama, mă bucur ca fraierul, n-am nimic de cîştigat, decît încă un pic de speranţă necesară să nu-mi sap vreo groapă în care să mă ascund pîn-la ultima suflare, sătul de mirosit fundul în sus al lumii.
De Mc Cain, mă doare-n cot, deşi mi-a plăcut că ştie să piardă.
Dar de biata Sarah, chiar mi-e milă. O muiere drăcoasă ca ea, merita America. Şi drăcoasă, şi arătoasă. Fostă Miss, absolventă de două universităţi, fostă primăriţă, actualmente
( prima femeie(!!!) guvernator a atatului Alaska, Sarah Palin e o înfocată adversară a avortului, dar , în schimb, ca şef al statului alaskian, a alocat sume importante pentru energia regenerabilă. Ca să vezi de ce-s în stare blondele în America!!!
Păcat de ea. Cum şi-a lăsat ea gubernia Alaska şi l-a susţinut pe moşneagul republican să nu se-mpiedice pe vreun podium, cum s-a războit ea cu negrimanu, acuzîndu-l că-i prieten cu teroriştii, ce momeală atractivă pentru electoratul feminin şi ce delicioasă pentru masculi...!
Merita un premiu de consolare, fie şi numai pentru că a rezistat acuzaţiilor cum că şi-ar fi înşelat soţul cu un prieten de familie, cum că bebeluşul ei ar fi de fapt fiul fetei ei de 17 ani, sau cum că ar fi spus că ea crede că "dinozaurii şi oamenii au trăit în acelaşi timp pe Terra, acum 6.000 de ani". Prezumptiva vicepreşedintă a Americii a mai fost şi victima unei farse, cînd un comentator de radio s-a dat drept Sarkozy şi s-a întreţinut minute în şir cu Sarah pe teme politice, în limba franceză, făcînd mare mişto de ea care nu se prea pricepe la politică externă.
Ce-o fi în sufletul ei acum, întoarsă printre zăpezile albe, după victoria zdrobitoare a lui Barrack Obama, numai ea ştie.



















Up date: sunt necesare mai multe amanunte despre sarah:
- vinovata de abuz de putere
(http://www.msnbc.msn.com/id/27105917/)
- nu stie ca Africa e un continent si nu o tara (http://www.newsweek.com/id/167581/page/2)
- nu stie sa spuna ce ziare citeste (google Katie Couric interviews)
(Mulţumiri lui dt. pentru commentul de pe FYT.)

28 de comentarii:

  1. de apreciat, femeia asta! la ce oportunitati ii oferea titlul de miss, putea sa opteze sa devina o monica columbeanu, gina pistol sau, mai rau, o ana lesko ori andreea antonescu a americii. pe langa trup si fetisoara, miss palinca de alaska a avut, insa, si minte. nu o plang pentru infrangere, ci o invidiez pentru curajul si tenacitatea sa.
    putine ca 'mneaei, mda, care sa incerce sa-i darame baraka lui obama!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poe: Da ştiu că te-a inspirat rău de tot madam miss! Bravos comentariu, halal să-ţi fie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai jafule penal cum sa plingi de mila la paparuda asta cu cracii goi? Tu nu vezi ca e o fufa de fitze? Ce picioare are de parasuta de pe centura?
    Pai da eu cred ca a fost o tiritura si ce daca a terminat doua facultati a avut tasu bani ca cu bani ajungi si papa.Bine ca nu a iesit ca facea de ris America si asa de KK la ora asta.
    O fi fost miss acu o suta de ani acuma e bunica frate.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda, uite ca si idiotii te citesc, manescule! asta inseamna ca stii sa te faci inteles de toata lumea. admir zicerea anonimului, mai ales partea "ca cu bani ajungi si papa". na, "ca cu" unii n-ai ce face si tre' sa-i rabzi, chiar daca ti se adreseaza cu "bai jafule penal". mi l-as dori fata in fata pe nenea asta pe care lasitatea il indeamna sa se faca mic, da' cu gura mare si plina de... (na, ca n-am s-o spun!), in anonimat. as putea, astfel, sa aflu daca e la fel de barbat pe cat e de nesimtit si agramat.
    sa traiesti tot timpul, val!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cică dacă eşti înjurat pe blog, îţi merge bine şi la femei, şi în trafic, iar în curînd vei cîştiga o sumă mare de bani! Aşa că, la mai multe!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca mai scrii si un text cu pula si pizda si pui poze porno, ai si mai mult succes si trafic. De aici, fete garla la usha ta, bani fara numar fara numar si eventual face si un manelist o cantare despre tine :)) Nici nu stiu daca anonimul asta furios face mishto sau doar o gluma f buna pe care nu o intelege nimeni, dar e halucinanta pozitia lui atat de turbata si atacul la beregata-ti proprie si personala :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ala care ma face pe mine idiot ala e de o suta si de o mie de ori mai prostanac ca mine ai inteles nea Caisa??? Si sa num-i spui mie anonim ca stiu ce inseamna si minti tu oamenii.
    Si tu bey fufitzo, da tu cine pula mea mai esti de scrii aicea ca una de pe centura? Cre ca tu esti drogata ca io nu glumesc si nici nu beau halugicogene de alea careti face mintea creata cum o ai tu. Si mai pui si poza aia ca esti roscata si grasa. Ha ha ce ma rid de tine centurist-o.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poe: Ăsta e un blog democratic, pentru toată lumea. Adică dau blog la tot poporul. Dar mulţam de urări!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lialia: Anonimul atîta poate, atîta spune. Zici c-o să-mi facă unii manele, pe lîngă celelalte colosale avantaje? Dar altceva care să-mi placă mai mult la vreme de seară, n-ar putea să-mi facă?
    Dar să scape ţara asta de cretini, cam ce şi cum ar trebui să scriu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim: Domnule Anonim, te rog respectuos să-ţi controlezi expresiile dacă mai vrei să publici pe blogul ăsta. O fi democraţie, dar e şi bannare dacă nu eşti politicos cu oameni pe care nu-i cunoşti.
    Un pic de respect, la dracu!
    Îţi mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimabile anonim, ca ma faci fufitza, grasa si ma dai in pula ta, e una, dar sa ma faci pe mine roshcata??? Asta nu accept! :)))))) Aaaa, e prea amuzant :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Lialia: Hai că n-a spus chiar aşa! Decît că eşti roşcată :)))))))!

    RăspundețiȘtergere
  13. Lialia: Aşa-s deştepţii ăştia de clarvoaianzi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acuma vad ca vat-i pus voi pe mine cu jicnirile pai nu sunteti jafuri cum am mai zis? Bey desteapto cum faci tu mishto de min-e ce ma cunosti de undeva sau eu pe tine. Pey dak nu cum sa te citesc in suflet pupaz-o iar tu varanus vrei respect si sa zici cas clarvoianz de asta care habarnam cei aia? E de bine?

    RăspundețiȘtergere
  15. =)) Val, spune-i cu pu si pi, ca daca ii zici cu clarvoaianzi il jignesti in simtitor :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum dracu-ai nimerit la mine pe blog, analfabetule? Cine te-a trimis? Să vină poliţiunea să ţi-o dea la bot!!!

    (E bine, Lialia???)

    RăspundețiȘtergere
  17. :p merge, dar ma astept la represalii :))) jegurilor care suntem :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Poe: Cam dur, dar meritat comentariul tău!!! Sper că dl. Anonim a priceput mesajul şi că n-o să fiu obligat să-i banez eventuala replică neortodoxă...Oricum, mi-aş dori ca toţi cei care comentează să păstreze un ton civilizat.

    RăspundețiȘtergere
  19. De aceea s-a inventat moderarea la comentarii, uite de aceea. Eu numai asa stau pe WeBlog:))
    Chiar ma miram:D

    E foarte interesant articolul, chiar nu stiam cine e tipa, dar am fost ieri la o sedinta de-asta, electorala sa-i zicem si am vazut cateva pupeze in carne si oase:))
    Si cateva fantose barbatesti. Foarte dezamagita am fost...

    RăspundețiȘtergere
  20. Greenfield: Nu am înţeles ce ţi-a provocat mirarea. Aştept lămuriri.

    RăspundețiȘtergere
  21. val, te rog scoate comentariul ala al meu, pentru care acum nu mai am cuvinte, ca m-am calmat. multumesc pentru intelegere si scuze! ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Domne, eu am ris cu lacrimi la comentariile postului astuia! Erau mai multe?! Despre ce era vorba?? :)))))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  23. Doina: Nu vă spun. Chiulangii n-au dreptul la explicaţii!:)
    Ne cam lipsiţi, doamnă!

    RăspundețiȘtergere
  24. fratilor , am si eu cateva comentari de facut :
    catre poe - e oke dar cam exagerata comparatia ta cu fufele de pe la noi , care nici macar nu stiu unde-i America, dar nu meritai sa vina un imbecil sa te persifleze.
    catre anonim - fratioare esti idiot amice. nu ai nici o logica iar limbajul tau cotcodacit si latrat poate fi prezentat ca studiu de imbecititate acuta.Dar nu e vina ta, te inteleg si regret ca nu poti fi ajutat. Asta e te trecem la pierderi fara pareri de rau...
    catre LiLiA - surioaro esti o fata desteapta dar ai in tine cuvinte mult prea volumetrice care uneori vizualizate probabil iti lipsesc fizic.Uneori esti ok dar de p... si pi... sunt permanente in vocabularul tau si chiar crezi ca asta este o reteta infailibila... pentru ce ?
    catre Doina - nu ai pierdut nimic , tu esti ok si poate printre singurele care ne sfidezi cu bunul simt si atacul la obiect .
    catre Val - fii varanusian in continuare , mai sunt si idioti anonimi, mai ai si imbecili care nimeresc pe blog , vina e a ta ...
    dar asa cum apar virusii astia tot asa si dispar daca ii vaccinezi cu putina indiferenta.

    RăspundețiȘtergere
  25. @harpon: nu incerc sa dovedesc nimic cu limbajul. Urat, nefeminin, mi-l asum, desi uite, recunosc ca am cam exagerat. Promit sa ma mai abtin. sa folosesc respectivele cuvinte doar cand e imperios necesar. Multumesc pt critici. Sunt constructive :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Lialia: Păi fii şi tu mai eufemistică, blondo. Că mai intră şi copii de citesc p-acilea. Şi le deteriorăm educaţionul dobîndit pe saituri deocheate şi la colţ de bloc. Nu?

    RăspundețiȘtergere