sâmbătă, noiembrie 15, 2008

NE-ARATĂ EI NOUĂ!

Iată un grup simpatic de masculi cu drept de vot. Nu trebuie să priviţi cu mare atenţie ca să recunoaşteţi personajele. Mişună peste tot. Li se spune cocălari, manelari, mitocani, nesimţiţi, sau, mai simplu, dă-i în pizda măsii.
Iote-l pe bovanul care m-a blocat în parcare acu două zile! Uite-l şi pe nesimţitul care roade seminţe la meci şi goleşte scrumiera din mersul maşinii. Al cincilea de la stînga la dreapta-i ăla care-şi învaţă băieţelul să dea cu pumnul şi să înjure, ca să reuşească în viaţă.
Cel cu glugă-i ăla care-i cu pula-n gură toată ziua, c-aşa-i macho.
Da, sigur, cel cu tricou negru e ăla de vizavi care dă maneaua la maxim şi face mici la grătar în faţa blocului. Toţi sunt credincioşi. Toţi îşi rezervă 5 minute pe zi să se roage. La Dumnezeu să le dea un Q7.
Îi recunosc. Au cîte trei kile de bere în burdihan şi tocmai şi-au trimis gagicile la colţ să le mai aducă cinci peturi. Că au de gînd să fac-o tablă, pe băncuţă, pînă-ncepe telenovela. Ca pretenarii.
Da, votul tău este perfect egal cu al lui.
Fiecare băieţaş o să se-mbrace la costumul cel bun, o să-şi ia gagica şi-o să se ducă la secţia de votare pe 30 noiembrie. Şi-o să pună şampila, el şi pretenarii lui, pe candidatul PRM. Sau. PDL. Sau PNG. Sau PSD. Sau PNL. Sau UDMR.
Na! De-al dracu! Să crape duşmanii lui. Care eşti tu, eu, noi.

3 comentarii:

  1. Ei sunt baietasii de cartier fericiti si plini de ei. Ce parca putem sa ne punem cu ei?
    Beau vodculitza si arunca sticluta peste gard...a adunat azi al meu husband o punga plina si a dus-o la carciuma, alaturi...dar poti sa le zici ceva? Noi suntem obligati sa-i suportam:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Greenfield: Păi, votaţi-i! Sunt singurii care ştiu ce vor! :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Grea viata asta de internaut. Atat de grea incat unul care lucra pana mai ieri la UNUTV, ramas fara argumente, mi-a trimis pe messenger ce vedeti aici: http://www.trilulilu.ro/augustin2020/07cc2623f051f3

    RăspundețiȘtergere