marți, octombrie 07, 2008

TINA TURNER RELOADED






Salut cu toată dragostea şi preţuirea mea pentru marii artişti ai lumii revenirea pe scenă a formidabilei, explozivei, sexoasei TINA TURNER.
Diva are 68 de ani, cîntă şi dansează cît toate vocalistele noastre la un loc. Ea mi-a descris atît de frumos limitele oraşului Nutbush, un orăşel în Tennessee, unde s-a născut şi a copilărit până la şaisprezece ani. Nutbush este o mică aşezare, nu are "limite de oraş" în viaţa reală, dar pe autostradă există un semn "Nutbush - Unincorporate". Un punct pe planetă la care TINA m-a făcut să visez mereu, de prin 1972. Şi la Proud Mary am visat. Iar Simply the Best a fost resortul care m-a inspirat să botez primul ziar independent din Bacău, PUR ŞI SIMPLU!!!
Dacă aş fi Dumnezeu, TINA TURNER ar fi nemuritoare. Poate chiar este. Sper că este.
Vedeţi şi auziţi şi asculaţi versurile care au deschis la 1 octombrie

Turner Opening Night Kansas City

pe
http://www.youtube.com/watch?v=QIlTV_dAKx4


O să înţelegeţi de ce TINA TURNER este SIMPLY THE BEST.

10 comentarii:

  1. Tina Turner face parte din categoria artistilor care nu pot fi eclipsati nici macar de trecerea timpului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Misha: Şi, mai ales, de trecerea noastră prin lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tina are sapte vieti in ea, arata, canta si danseaza cu o vitalitate de invidiat, e incredibila ca femeie si artista! Daca macar 75% din femeile de 70 de ani de pe pamant ar arata macar ca ea, fara a fi artiste... ei? n-ar fi la vie en rose pe lumea asta trecatoare?? :D
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Doina: Cred că da. Oricum, bărbaţii ar trăi muuuuuuuult mai puţin. Din cauza solicitărilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi sunteti in forma maxima, ca intotdeauna, deci dumneavoastra n-ati fi in pericol. Sau? :D Tina stie si cunoaste ce inseamna savoir vivre si uite ca e mereu tanara. Dar e femeie, just, deci avem o problema existentiala. Sa meditam... =))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Excelent blogul asta! Am cu cine ma incaiera pe subiecte incitante! :)) Artistice si literare. Sunt curioasa cine mai polemizeaza cugetat in continuare... =))
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  7. Doina:Nu-s prea mulţi. Din fericire. Sau din păcate! Bursa a căzut, aţi auzit?

    RăspundețiȘtergere
  8. Revenirea ei dupa opt ani e fantastica. La 60 de ani a declarat ca se retrage, iar acum e mai motivata si mai in forma ca oricand.
    Si eu o admir forte mult.

    RăspundețiȘtergere