sâmbătă, septembrie 27, 2008

A MURIT PAUL NEWMAN





Mă arde ceea ce trebuie să scriu.
Dulcea pasăre a tinereţii mele şi-a luat zborul.
Avea 83 de ani incredibili.
Dacă e cineva acolo sus, care-l iubeşte, să spună repede îngerilor să-ntindă covorul roşu!

7 comentarii:

  1. eu cred ca paulica nu are cum sa moara , cel putin paulica newmanel . si nu are cum sa moare pentru ca in perceptia noastra el e mereu prezent prin filmele, personajele sale, etc. paulica nu a avut o traiectorie cretina ca vedetele noastre tabloide care daca nu merg la o paranghelie nu se scrie despre ele nimic ca nu ai ce scrie altceva decat idiotenii. Paulica a fost mai presus de monden si de stiri cotidiene tampite. El ramane ca si ceilalti mari actori , chiar si de-ai nostri, iordache,ciobanu, moldovan ETC , VESNIC si prezent .

    RăspundețiȘtergere
  2. Harpon: Corect...teoretic! Doar că moartea-i mult mai lungă...

    RăspundețiȘtergere
  3. Paul a mers dupa Ilarion si Stefan. Au o treaba impreuna.
    Se stinge o generatie valoroasa. Dar de murit nu moare nici unul dintre membrii sai. Vor trai mereu si vor veni in casele noastre de cate ori vedem un film in care ei apar. Ei au trait pentru a-si fabrica nemurirea, ceea ce putini dintre noi facem. Dumnezeu sa-i odihneasca in ceruri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim: Frumos zis. Fiecare munceşte la soclul propriei statui, dar nu la toţi le iese.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se intimpla? Se moare parca mai des zilele astea sau e un ceva firesc pe care il percepem insa fiecare mai acut cu trecerea anilor? Cind m-am intors din concediu, printre primele vesti pe care le-am aflat au fost: A murit Gina Baciu, a murit Paul Newman. Evident ca nu-i compar. Dar moartea e aceeasi pentru fiecare si pentru un ziarist si pentru un actor. Cind tot mai multi devin trecut pentru tine, ceva suna alarmant.

    RăspundețiȘtergere
  6. fara filtru: Rămînem tot mai singuri, pînă ne-nsingurăm de tot. O fi trist, dar, cinic cum sunt, nu pot să nu fac remarca idioată că asta-i legea firii.
    Ne-om reîntîlni cu toţii dincolo, într-o lume cu siguranţă mai bună...

    RăspundețiȘtergere