vineri, decembrie 12, 2008

TĂIEREA MERILORO livadă de meri pe rod din Băneasa a fost pusă la pămînt. Adică toţi pomii (520 de bucăţi) au fost tăiaţi manual, cu ferăstrăul, într-o singură noapte. Cică nu se ştie cine a făcut-o. Paznicii n-au auzit, n-au vazut, nici gura nu le miroase. În aceeaşi livadă care aparţine statului, adică şi mie, au mai fost doborîţi alţi 250 de meri în luna aprilie. Băi, ce chestie! Păi nu cumva pomii ăia stăteau în calea fericirii vreunui agent imobiliar? Că, dacă livadă a statului nu mai e, atunci se poate vinde pămîntul, nu? De ce să mai ţii în posesie un teren care nu produce nimic?


Up date:

Realitatea zice că: "Livada Institutului Pomicol Băneasa este pământul statului. Acesta a fost dat în concesiune şi apoi vândut de mai multe ori. Datorită valorii sale foarte mari, a încercat să fie obţinut prin orice metode, chiar prin defrişarea acestor pomi.
Toate acţiunile de distrugere a plantaţiilor de la Băneasa s-au produs noaptea prin efracţie. Acest teren este într-adevăr foarte valoros pentru construcţii imobiliare şi atunci folosesc orice cale", a spus directorul Institutului Pomicol Băneasa, Adela Bărbulescu.


Dar eu ce v-am spus?


Şmecherii nu mănîncă mere, preferă icrele negre. De-aia au burţi, crăpa-le-ar.