sâmbătă, septembrie 26, 2009

SCENELE EROTICE ALE FAMILIEI DIMITRIE


Cîteodată, dar asta se întîmpla foarte rar, iar el n-ar fi recunoscut nici în ruptul capului, Dimitrie avea vise erotice şi, drept urmare, se trezea cu ştromeleagul în erecţie. De regulă, acest lucru era consecinţa faptului că în vis îi apărea domnişoara Clara de la patru, care semăna izbitor cu Eba, fiica cea mică a preşedintelui, acum membră a Parlamentului european. Trebuie precizat că, în realitate, Dimitrie nu găsea că această Eba ar fi cine ştie ce frumuseţe. El aprecia că are buzele prea ţuguiate şi picioare urîte, în sensul de genunchi ciolănoşi. Cît despre Clara, nici ea nu prea avea sex appeal, mai ales că era posesoarea unor glezne cam groase şi a unui fund mare şi cam lăsat. Plus că mai umbla şi cu nasul pe sus.
Cu toate astea, pe jumătate adormit, Dimitrie se apropia pîş-pîş de doamna Catrina care de regulă dormea cu spatele la el deoarece o deranja halena lui cauzată de consumul de bere. Doamna Catrina se trăgea cît putea mai spre marginea patului, protestînd faţă de invazia samavolnică a soţului în teritoriul ei. Cînd mai avea extrem de puţin pînă să cadă naibii din pat, doamna Catrina îi ardea lui Dimitrie o scatoalcă peste locul îndeobşte considerat cel mai sensibil la bărbaţi, încît Dimitrie vedea nişte stele de culoare verde. Această nouă şi neaşteptată viziune asupra realităţii avea însă darul de a-i domoli instinctul sexual care-i provocase aceste porniri sălbatice. Şi destul de ruşinoase.
În felul acesta, cei doi soţi puteau să-şi reia somnul binemeritat pînă la ora şapte, cînd suna pendula din hol: bang, bang, bang, bang, bang, bang, şi, în sfîrşit, bang.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu