joi, februarie 12, 2009

NU TOATE BLONDELE SUNT PROASTE


Observaţi Elena. E hieratică, angelică, pură. Priveşte-nainte, alungită, spre un nou şi luminos viitor. E imaginea ministrului nostru pentru turism de pe site-ul oficial.

Că vrea alt brand, foarte bine. Normal. E blondă şi-i place mereu altceva. Cum am auzit ştirea că
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat astăzi, la Oradea, că, imediat după aprobarea bugetului de stat, ministerul pe care îl conduce va organiza o licitaţie pentru realizarea brandului turistic al României., am şi-ncept să m-agit. Cu cine fac io echipă? Păi cu LiaLia, cu Dan Măciucă, cu Horia Ghelu, cu Marele Han, cu Cireaşa deşteaptă, cu Dono şi cu alţi sclipicioşi strălucitori , eclatanţi de dau pe-afară de idei inteligente. Şi dăm României noastre un brand de-şi bagă gheara-n gît grecii, elveţienii, spaniolii şi toţi ăia care cred că marca lor nu poate fi bătută. Plus că ne-mbogăţim dracului odată, de nici strănepoţii noştri nu mai au nevoie să muncească. Că-s 75 de milioane de euro în joc. Aşa zice blonda:

Elena Udrea a spus că finanţarea proiectului, care estimează că va costa circa 75 milioane euro, va fi făcută din fonduri europene. “Imediat după ce vom avea bugetul aprobat vom scoate la licitaţie proiectul. Va fi o licitaţie intenaţională, la care sperăm să se înscrie cât mai multe firme străine renumite în domeniu şi spun asta nu pentru că nu aş avea încredere în firmele româneşti, ci pentru că e şi aceasta o modalitate de a atrage atenţia acestor firme din afara ţării asupra României şi de a ne face cunoscuţi”, a spus Udrea.

Dau pe situl lu Ministerul Turismului şi ce văd?

Fondul de promovare turistica
al Romaniei in anul 2003 : 3,5 milioane de Euro.In comparatie cu celelalte tari a fost foarte mic:Bulgaria: 10.000 Euro; Turcia: 76.000 Euro; Ungaria: 28.000 Euro; Polonia: 11.200 Euro; Cehia: 8.000 Euro.

Nu-i dumă, să mor io c-am dat copy-paste. Ce să mai cred?

10 comentarii:

  1. pai bugetu' e ca brandu' de tara. falusospirit, da? pai textul cu milioanele e spirit de gluma (proasta), iar prima parte de brand ne revina noua, fraierii care muncim cinstit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă înclin cu graţie că sunt prima din listă :))) Vezi că am venit deja cu nişte idei pentru Nuţi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu totusi zic ca a dat rateu mouse-ul ala la copy paste :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai la ce bun sa arunci si 10 mii daca vine neamtu' se cazeaza intr-un hotel in care tot personalul asteapta o spaga mica dar nimeni nu-si face treaba?
    Sau intra omul intr-o carciuma si il supraincarca de trei ori facura?
    Etc...
    Pe educatia romanilor cine cheltuie?
    Mai avem putin si ii ajungem pe rusi din urma in ceea ce priveste coruptia...

    RăspundețiȘtergere
  5. simply surprising, indeed!
    mi-a aduca aminte ca la herculane, intr-un hotel scump de scump, altul decat cele ale argirom, am gasit un vierme in salata servita la masa de pranz. acolo erau cazati si turisti nemti, care luau masa impreuna cu noi. cand le-am multumit pentru bonus sefului de complex si bucatarului, aratandu-le ce frumos se zbatea nevertebrata pe masa, mi-au data papa si palinca gratis doua zile, numai sa nu auda teutonii de patanie. mi-a placut sa-i am la mana si sa ma joc cu nervii si credibilitatea 'mnealor. numai ca nu ai bafta asta peste tot. de acum, am sa-mi iau viermi de acasa, ca norocul, cica, si-l face omul cu mana lui!

    RăspundețiȘtergere
  6. Marele Han: Cine munceşte cinstit? Tu care stai toată ziua pe net plătit de firmă???:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. LiaLia: I le transmit mîine, cînd mă văd cu ea la Hilton. Dacă anunţi paparazzi, spune-le că sunt mascat: voi purta loden negru şi perucă. Voi fi brunet cîrlionţat, la derută.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim: Ai dreptate. Turism de căcat. Feemeile nu intră în preţ. Şi prezervativele sunt ale dracului de scumpe, trei la 9 lei...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poe: Am păţit-o chiar în Bacău, nu spun unde. În salată am găsit viermişorul fermecat. Mi-a îndeplinit trei dorinţe, numai să nu-l halesc.
    Prima a fost să se facă Romică Stavarache primar. A doua să nu se mai facă. Asta n-a putut, boul de vierme. Iar a treia, să mă las de fumat. La asta încă mai lucrează. Are delay pe 31 decembrie 2030. Concluzion: nu te încrede în promisiunile viermilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rhodos: Pe bune, copy a fost OK. Şoricelul meu nu ratează never ţinta.

    RăspundețiȘtergere