duminică, mai 17, 2009

BAIA DE DUMINICĂ

Dacă n-aţi avut nici o bucurie pe ziua de azi, vă ofer gratis posibilitatea să-l admiraţi pe Domnul Cuchi. Domnul Cuchi este o fiară periculoasă, surprinsă acum într-un moment de meditaţie profundă. Are pe el un milion de pături, deoarece tocmai a făcut baie şi trebuie să-i fie cald. Deşi pare liniştit, vă pot asigura că vigilenţa îi este la fel de trează iar simţul datoriei îl domină şi în această stare de relache temporar. Foarte temporar.

9 comentarii:

  1. Este supeeeerb! :D Dragul de el, ce mutră adormit-blazată are :) Şi ce nas numai bun de pupat!

    RăspundețiȘtergere
  2. LiaLia: Da, dar ce nas rece are...:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei sa iti traiasca ! Bichon sau caniche ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ...asta a scapat nemuscat...de mine? ...zapacitu' de la paklat! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Costi Balan: Eee, corcitură mîndră, nici dac, nici roman, ca poporul nostru. Canichon, că mă-sa n-a fost o sfîntă:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim: De-aia mă tot întreabă cînd mai vine nenea ăla rău?

    RăspundețiȘtergere
  7. hihihi, a intrat fiara la apa. Valule, data viitoare cand mai trec pe la tine ti-l somotocesc putin, ca e simpatic rau. Si ma stii pe mine si dragostea de caini :))

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar ca e haios, sa-ti traiasca ! dar sa stii ca poti sa-i usuci blanita cu foenul......si apoi trebuie sa-l perii.....eu asa-i fac bichonului lui fiica-mea. Si sta cu labutele in sus si se intoarce de pe o parte pe alta, ca un rasfatat.....incearca si mai vorbim.
    Cum il cheama ? ce sex are si virsta, te rog, poate ne...incuscrim

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim: E foarte haios şi foerte deştept. Uneori am impresia că e şi înţelept. Am să povestesc pe un post cum m-a avertizat el că Lup, cîinele mare şi prostănac dar la fel de iubit, care-i e prieten de joacă, a mîncat otravă pentru şobolani. Cuchi e, cum am zis, mascul, are doi ani şi i-o trage lui Lup, în lipsa unei gagici pe masura lui...

    RăspundețiȘtergere