marți, mai 26, 2009

CUPA PRESEI BĂCĂUANE LA GĂTIT


Dacă GALA PROMEDIAFEST - premiile presei băcăuane ediţia 2008 nu s-amai ţinut din lipsă de premii şi de interes (inclusiv din partea presupuşilor concurenţi), o altă competiţie care se adresează jurnaliştilor e gata să-i ia locul. După Cupa presei la tir, la pescuit, la biliard şi la cîte alte întreceri extra-profesionale menite să-i rupă măcar pentru cîteva ore pe exponenţii celei de-a patra puteri în stat de la complicatele lor teme şi subiecte, doctorul Talal Essa, proprietarul restaurantului SAHA, i-a invitat pe truditorii scrisului să-şi măsoare talentele de bucătari la CUPA PRESEI LA GĂTIT.

La şedinţa tehnică de ieri s-au stabilit felurile de mîncare (rece) pe care le va prepara fiecare ziarist joi, la ora 18. În principiu, salate. Cineva s-a oferit să lanseze salata din coadă de varanus, pe motiv că, oricum, creşte la loc.

Ca membru al juriului, alături de Gabi Sahaghian, am stabilit cîteva criterii de jurizare şi, de asemeni, deviza juriului: LUĂM ŞPAGĂ.

În foto vedeţi scaunul pe care voi sta, precum şi mîinile cu care vom (noi, onoratul juriu, din care e foarte posibil să facă parte şi Gheorghe Zamfir!!!) culege peşcheşul de la slujitorii adevărului care vor dori să fie încununaţi cu marele premiu SUFLEUL DE PĂTRUNJEL ÎN GRAD DE MARE CALTABOŞ.
Avertizez pe cei interesaţi să nu arunce bani pe otrăvuri. Sunt
mitridatizat.