luni, aprilie 06, 2009

Europa la margine




Drumul european 85. Ieşirea din Bacău spre Iaşi, Suceava, Ucraina, Ţările baltice şi alea nordice. Turnul de televiziune de 110 m, cam cel mai înalt de prin România. Centrul Peugeot, ca-n Paris cu preţuri ca-n Paris, de la douăjdemii de euro-ncolo. Tăpşan cu iarbă verde de 10 000 metri pătraţi, fiecare de 100 euro. 450 de oi cu mieluţi de pus pe masă peste două săptămîni. Ciobanul în bîta lui. Azi.

5 comentarii:

  1. Becali a întrebat retoric in gura mare la Proteveu prime time daca mâncam calculatoare si electronice, asezat pastoreste intr-o râna printre oi. El va crea o noua orânduire: burghezo-ciobaneasca. Cine vrea sa se uite la tv si la vitrinele cu Peugeot. Cine vrea, sa faca brânza. Cel mai mult îmi plac aici oile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Înfrăţirea românului cu natura :) Mai oierească, mai capitalistă, după gusturi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Antoaneta: La cîte-am păţit în viaţa asta, nu-mi rămîne decît să experimentez şi noua orânduire burghezo-ciobaneasca. Dac-o fi cu brînză, caş, io mă mut de la oraş. N-a c-am pus-o şi de-o rimă matinală:)

    RăspundețiȘtergere
  4. LiaLia: Gustul nu-mi displace, dar nu suport mirosul:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine ar fi sa fie mai multe oi si mai putine masini pe metru patrat. Cam ca în Uruguay unde se plângea muzical o trupã de comici de numarul vacilor si lipsa petrolului. Si mama, care-i tot armâna(dar a citit prea multe carti si n-a facut mare brânza) a glasuit: lasa, ca mâncam vaci, nu petrol, ai vazut ce carne buna au aici? Eu si-asa prefer mielul - o fi genetic?

    RăspundețiȘtergere