marți, aprilie 28, 2009

PROSTIŢI-NE MAI TARE


Trei întrebări idioate pentru presa noastră, cea mai deşteaptă presă din lume:

1. De ce trebuie să transmită în direct violentele descinderi prin efracţie ale miliţienilor mascaţi?

2. Dacă gripa porcină nu e cauzată de carnea de porc, de ce-i spune în continuare gripă porcină?

3. Dacă epidemia de gripă porcină ( epidemie, cele cîteva cazuri din Mexic, haida de!) n-a ajuns nici în Europa, d apoi în România, de ce tot bat cîmpii cu subiectul ăsta?


7 comentarii:

  1. Tocmai ce s-au gandit sa-i schimbe numele(gripei!), ca avea efect negativ asupra comercializarii carnii; si a ajuns si in Europa, mai asculta stirile.sys.

    RăspundețiȘtergere
  2. În Mexic e grav, nu stiu cât de la gripa si cât de la panica de colectiv. Nimeni nu iese din casa, copiii au liber de la scoala o saptamana, multe locuri publice sunt inchise si cei care ies merg cu masti - cpitala arata ca un oras fantoma, si nu are "decât" vreo 22 de milioane. In USA sunt specialisti in panica (nu degeaba am auzit Asustados Unidos - Speriatii Uniti, in loc de Estados Unidos), plus ca Mexicul e colea, iar in Canada vin la munci agricole 15.000 de mexicani pe vara. În România - much ado about nothing, arme de distragere in masa.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca si cutremurul, pesta este inca un "tool" foarte util sa semene panica si sinucideri. Darwin ruleaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sys: Am aflat după. Dar la noi, tot porcină-i zice. Că-i de porc:)))

    Antoaneta: Da, o fi grav la ei acolo. Da de ce-i tot magnetizează pe românaşi? N-au auzit de principiul proximităţii la difuzarea ştirilor?

    Io-n dush: Las-că n-om fi chiar aşa de slabi de înger. Ia vezi cîţi trăiesc fără să le pese în blocuri cu bulină roşie? Boborul nostru e dat dracului de curajos:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Intrebarea-intrebarilor, pusa de una de la Realitatea: "Ce parere aveti despre aceasta veste buna?"
    Nu mai conteaza ca era in legatura cu eliberarea lu' Jiji, ca prostia nu trece.

    RăspundețiȘtergere
  6. ...SIDA(cum se traduce?!...si da si nu?!)gripa aviara(s'au 'bolnavit avioanele?!),vaca nebuna(...ma abtin a comenta},gripa...godaceasca,porceasca(io personal n'o simt!),...blocu' meu n'are bulina rosie(daca o fi avut ,o fi luat'o unu' ce'o avut nevoie!),...deci is dat dracului!...va ureaza SANATATE,unu' de la palat!

    RăspundețiȘtergere
  7. N-au auzit de proximitate si factor de interes, de unde, a fost vreunul la vreo scoala unde sa-i învete asta? N-au nevoie, vazut-ai doar discutiile pe blogul Liei.

    RăspundețiȘtergere