miercuri, februarie 25, 2009

CE MAI NOU PRIN BUCALE



Evenimente zilei în Capitală au fost două:


1. Un spectaculos incendiu izbucnit la terasa unui bloc in constructie lîngă Amzei (fum la greu, trei maşini de pompieri, puliţie, cască-gură) - fără de urmări importante.


2. O şi mai spectaculoasă întîlnire Năvălitor - Varanus, care a constat într-o plimbare prin mizeria Centrului istoric, o bere la Amsterdam ( care nu mai e ce-a fost, au dispărut mobilele alea superbe de secol 19, în schimb s-au îngroşat preţurile) şi descoperirea unui ciudat artist moldovean talentat, Valeriu Schiau, (care pictează copii şi oameni mari care, în loc de gură au biberoane sau trompete, semn că rămînem bceo jîzni detei - toată viaţa copii).


Apoi am vrut să mai radem una la Cafeneaua "Sala de lectură" a Teatrului ACT de pe Victoriei. Faină ambianţă, dar nu se fumează şi totul e sans alcool. Şi concertul de jazz era mîine. Aşa că am eşuat la Harbour, în Amzei, bîrfind-o tot timpul pe Rebelyel şi, din cînd în cînd, imaginîndu-ne-o şi pe Cireaşa care se dă cărnoasă. Programînd o tacla reală între persoane mai mult virtuale.
Fnalul evenimentului a fost ăla că, fiind amîndoi băcăuani serioşi, pe la zece jumate, ne-am retras ambasadele, după ce am analizat tare de tot de ce-arată atît de groaznic fosta superbă Brigitte Bardot ( văzută aseară în filmul La Meprise, pe TVR Cultural - ştiu că nu vă uitaţi de ocupaţi ce sunteţi :)-, făcut de Goddard în 1963, cu legendarul Fritz Lang). Şi, în general, de ce îmbătrînesc femeile atît de urît în timp ce noi rămînem frumoşi pînă la moarte, asta a fost tema. Am încercat să-i demonstrez cu argumente că femeile ne sunt superioare dintr-o mie de puncte de vedere, dar pune-te cu Năvălitorul Misogin, dacă vrei să vezi rezistenţă...
Na, cam astea au fost evenimentele care au marcat profund viaţa bucureştenilor în această zi de miercuri. Ca să ştiţi.

8 comentarii:

  1. Ai fi putut măcar numele să mi-l scrii corect! :))) Nu ştiam de ce sughiţ între două paracetamoale şi ceaiuri (nu, chiar nu am făcut sex, deşi poate îmi reveneam mai repede, dar, na, gagicul era la casa lui şi eu la casa mea şi ne-ar fi fost mai greu). În plus, la cât de superbi sunteţi amândoi, vă stricam naibii armonia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lia, noi n-am zis ca faceai sex cu masculu tau. noi am zis doar ca faceai sex. basca, cine se scuza, se acuza, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hanule, no more dus acasă cu Frieda! Să te ducă Val cu matizu, bine că sunteţi voi deştepţi!

    RăspundețiȘtergere
  4. LiaLia: Mai scuză şi tu erorile, aşa cum şi eu scuz răspunsurile tale la întrebari care nu te-am întrebat. Cum ar fi aia legată de sex! E vreo aluzie în textul meu despre asta? Nu e. Atunci? De ce-ţi deconspiri frustrările, Liuţo?
    Nu mai am Matiz, am un superb Lacetti desenat de Giorgione Giugiaro!:) Vrei să ştii cine-i? Moş Google te lămureşte. Merită să afli:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Valule, întrebările au venit pe alte căi :))) Crezi că dacă n-am fost prezentă nu ştiu despre ce aţi bârfit? :D Ştiu de Lacetti-ul tău, vroiam doar să-l sperii pe Han :))) Da' lasă, că vine ea următoarea bere, atunci să vă ţineţi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Io ti-am mai zis odata ca voi nu va plictisiti in Bucuresti :) Ui: evenimente, evenimente, subiecte subiecte, batfe, barfe ... tot tacamul

    RăspundețiȘtergere
  7. LiaLia: Sătul de promisiuni, păduri cutreieram şi mă culcam ades lîngă (podul) Izvor...

    RăspundețiȘtergere
  8. rhodos:
    Şi încă nici n-a dat iarba, iar frigul ne îndoaie,
    Dar ai să vezi la vară cum beri bem din butoaie...:D

    RăspundețiȘtergere