marți, iulie 14, 2009

FUTĂCIOS, CA TOT ROMÂNUL


Mare brînză.
Consulul român la Chişinău, Ioan Nuică, de 58 de ani, şi-a tras-o cu o moldoveancă. După ce filmul a fost băgat pe net, omul şi-a dat demisia. Domnişoara, nu ştim.

Deci cineva a pus o cameră video. Cine-o fi, cine-o fi?

Da lui Sfîntul Ştefan cel Mare, dacă-i puneau o cameră, n-ajungea. Trebuiau măcar 47.
Iar acuma-i criză, frate, de unde bani de-atîtea camere video?

3 comentarii:

  1. În loc să i se dea o medalie omului că la 58 de ani încă ţopăie ca un cerb tânăr, noi îl facem de cacao. Deh, nouă ne place claponul

    RăspundețiȘtergere
  2. dragule, mi-e un dor de tine, wow, ceva cumplit... mă ogoiesc uşure dînd mereu geană p-acilea, prin arealu'-ţi virtual, să lăcrămez avînd şui zîmbet pe buze... 'au n-ai vrea domnia ta a publica volum cu toate cele de mai sus/jos? cu ilustraţii şi comment-uri cu tot... off, ne lăsăm copleşiţi, val, de chiuiturile und orăcăielile personajelor din atmosfera cu mult vil şi grotesc urît/frumos împodobită oblu... dară, prepuiesc io, mi-i mai bine amu', fost-am lecturat iar claia de bloage de le scrii cu multă rîvnă demonstrativă şi ţifnă argumentativă... se cheamă că nu te afli singur în peisajul protestatar, suntem mulţi, dragule, paginile de-aici stau mărturie... iţi mulţămesc pentru tot, val... te-aş promova la nivel naţional, ar da faliment uzine întregi producătoare de xanax, preductale, dolorcalmin şi mai ştiu io ce alte antidepresive buline, hihihi...
    aaaah, să nu uit, că e important! te îmbrăţişez, dragule şi-ţi urez fericire, bucurii mii, împliniri făclii! la mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. salutari placute, maestre! te-am sunat ieri de vreo doua ori, din motive foarte bine intemeiate, dar nu ai fost pe receptie. asa ca, iti spun de lamulti ani si buni aici, sa te stie toata lumea! cele bune sa se adune la tine, nene valule!
    poe

    RăspundețiȘtergere