duminică, iulie 26, 2009

Să pupăm bine!


V-aţi prins că Vîntu bate în pînzele pedeliste? Dacă da, bravo, felicitările mele. Dacă nu, mai intraţi pe Realitatea Tv şi-o să vă convingeţi că, excepţie Tănase şi Dinescu, evribadea suflă-n pupa marinerului.

7 comentarii:

  1. Asta mi-a plăcut întotdeauna la Vântu, că s-a dus mereu după cum bat e... vântul :) Este cel mai reprezentativ Hopa Mitică al neamului, ar trebui să ne mândrim cu el. Că la puşcărie clar nu mai ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ar trebui conservat în alcool la Mina Minovici, ca capodoperă a şmecheriei româneşti.

    RăspundețiȘtergere
  3. El si cu Nasty Boy au toata Delta, majoritatea terenurilor agricole din Balta Brailei si multe, multe alte bunuri. Practic detin aproape 30% din tara. Practic mie mi se pare ca sufla in pupincurina numai de ochii tugulanului care crede ca in Romainia sunt partide ce se lupta politic. Vax albina ! Este o fatada, baietii in public se fac ca se lupta si in particular impart cascavalul! Faptul ca se agita un pic lucrurile si se schimba aliante de fatada nu fac decat sa intareasca noua impartire a cascavalului. Varanus, nu te stiam naiv !?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim: Bine că mi-ai spus! Că eram gata-gata să cred că relaţiile la vîrf în politica românească sunt imaculate şi pure:))Hai meriţi o bere:)

    RăspundețiȘtergere
  5. monitorizat de SBA, wow! se cheamă că lumile îţi sint deschise... bine, nu mai puţin decît pînă acum... aşa cu realitatea, hein?

    RăspundețiȘtergere
  6. Science Bloggers Association: Thankyou!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim: N-am nicio vină că SBA stă cu ochii pe mine:) Şi lui Columb lumile i-au fost deschise şi i-a folosit la nimic. Da, Realitatea e aşa.

    RăspundețiȘtergere