joi, iulie 09, 2009

TRAVAIL A LA SUISSE


Ia, atentie la mine, constructorii lui peste.

Iac-asa se face un sant, fara sa umpli orasul cu glod.
Sunt citeva reguli simple:
- Se incepe treaba fix la ora 7 dimineata
- Se traseaza viitorul sant
- Se aduc doua excavatoare
- Nu se intrerupe circulatia pe strada
- Se pune pamintul scos din sant intr-o bena.
- Se ia pamintul in plus si se pune intr-o basculanta.
- Se acopera bena basculantei cu o prelata.
- Se pune un muncitor cu o matura, care numa asta face: casca ochii dupa eventualele firmituri de pamint care ar putea sa cada din cupa excavatorului. Si le matura instantaneu. Ca sa nu se faca glod. Ca-n Romania.
- La ora 17, conducta e montata, santul astupat si asfaltat, trotuarul dat inapoi in stapinirea trecatorilor.
- Muncitorii, fericiti, nu cinta Internationala.

4 comentarii:

  1. Io ti-am zis ca elvetienii is niste fraieri care nu stiu sa faca treaba? Pai cum sa muncesti bre fara seminte, bere lapet si gutza?

    RăspundețiȘtergere
  2. ...chiar asa varane!...cum se face ca elvetienii astia (si altii ca ei...da' nu ca(la) noi)nu's in stare sa faca un banal sant in modul ,,GETO-DACO-MIORITICO-CARPATO-baltico"(asta cu baltico vine de la balta nu de la baltici)?...si unde e soborul de preoti pentru sfintirea santului?...ala de la palat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ăla de la palat: Păi io am întrebat primul. Răspunde tu!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Marele Han: Hane, Aiştia mănincă brînză şi legume. Iar berea, la ei se bea în păhăruţe de ţuică şi nu fumează. Iar hîrtiile le bagă la coş! Habar n-au să trăiască.

    RăspundețiȘtergere