duminică, februarie 15, 2009

ANDO BUCALE

Că-i duminică seara, mă gîndesc şi eu ca omu, ce fac mîine. Mîine e luni. Păi, dacă am noroc să dorm, mă trezesc pe la şapte. Îmi fac igiena corporală, nu? Cafeaua, în număr de două. Ţigări 3-4. Bagajul pentru cîteva zile. Să nu uit sidiurile Queen, Yanni şi My Brightest Diamond (de care n-aţi auzit, că prea-i de tăiat venele pe lung, dar asta-i starea). Împachetez laptopul fujitsu şi-l duc la reinstalare că mi l-a virusat Andreea Dragomirescu cu messul ei de căcat "who is your daddy". Las că şi de la mine a plecat porcăria de throat la vreo 300 adrese de mail, fără să mă întrebe. Pe la 9, zic, mă urc în frumoasa, superba, bruneta Lacetti de Chevrolet şi o iau, pîş pîş cu 180 la oră spre Bucale. Mă aşteaptă o săptămînă de groază.
Vreţi lista? Apăi, tre să mă întîlnesc cu Ghiţă Turda, cu Beligan, cu Claudiu Bleonţ, cu Mircea Vintilă, cu Irina Loghin, cu Rodica Tapalagă, cu Albulescu, Dinică, Radof, Olga Tudorache, Ion Lucian. Şi mai am pe listă vreo zece de acelaşi calibru. De ce? Păi toţi împlinesc vîrste rotunde în 2009 şi am avut iscusita inspiraţie să fac o revistă cu interviuri cu marii artişti la vîrste rotunde. Totul se plăteşte. Bucuria de-a vorbi cu ei mă costă o groază de timp, ca să nu mai spun cîţi nervi. Că fiecare dintre ei are fiţe specifice. Unii zic da, dar nu acum, alţii-s bolnavi, alţii-s în turneu, etc. Dar, repet vorba lui Cimpoeşu Petre, totul a fost frumos şi nimic nu m-a durut.
E mişto.

A, şi-n drum, la Urziceni unde pun benzină de obicei, sper să NU dau de domnişoara asta:

- Ma scuzati... de care benzina aveti?
- De 98 si de 95, nu vedeti?
- Ba da... dar de anul asta aveti ceva?!


Buuuun. Cam asta-i. Deci, questa settimana, ando Bucale!

5 comentarii:

  1. Vai de posteriorul tău, pe de-o parte (aia cu umblatul prin Bucureşti), dar te invidiez cu drag pentru întâlniri şi abia aştept să citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. LiaLia: Mersi de compasiune, dar nu-i chiar atît de vai de posteriorul meu!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Crocodilule, ti-am dat o leapsa, o gasesti pe blogul meu. Enjoy ! :D

    O pot prelua si alte reptilutze. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nashpa ca eu am facut anu' trecut o virsta rotunda ... Ma gindeam ca poate te scap de un drum la Bucale peste citiva ani ...
    Da' poate merge si o avant-premiere ...

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm, poate vb pe mail. pe un stimabil din lista as vrea sa-l cunosc face 2 face

    RăspundețiȘtergere