marți, iunie 23, 2009

RIŢI PIŢI A CĂCAT-O

Doamna Ritzi, pretina Ebăi şi ditamai ministreasa tinerilor, deci o persoană competentă, deşteaptă şi frumoasă, numa ce-a dat 75 000 de euro din banii noştri, pe-o scenă de 35 de metri pătraţi, pentru un spectacol. Ştiţi povestea, bine că nu v-aţi prăpădit de rîs. Că-i de plîns.
Io am organizat la viaţa mea cam vreo sută de spectacole în aer liber pentru care am angajat firme specializate pentru asigurarea scenotehnicii ( scenă, lumini, sunet, jocuri de artificii). Ultimul a fost în 2004, a durat vreo şase ore, au fost cam 20 000 de spectatori şi a costat cu totul 25 000 de euro. Inclus gajul celor mai tari trupe şi solişti la ora aia. Spectacole tari de tot, de-mi dădeau lacrimile şi mie cînd vedeam spectatorii plîngînd la final.
Madama ori e hoaţă, ori e proastă. La foamea care e acum, şi la penuria de evenimente rezultată din criză, artiştii ar fi venit pe 2 mai la Costineşti şi la juma de preţ. Iar scena ar fi fost una profi, nu din scînduri, la cam cinci mii de euro.
Monica însă, nu m-a chemat. Fraiera. Pentru 500 de euro, îi spuneam cum să facă să fie bine pentru toată lumea.
Aşa, capul ei de pereţii DNA-ului.
Şi demisia.
Şi cine-i ia locul să apeleze la je. Că-s pretin cu Dan Măciucă.

6 comentarii:

  1. ...cum adica? ...fo 2000 de euroi(si ceva) pe metru patrat? ...pai ce garsoniera ,,infiam" de 75000 de euroi!...si aia si'au luat scena,dupa eveniment?!...nedumeritu' de la palat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca este cel mai fericit comentariu pe care l-am vazut de cand cu povestea asta. La mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim: Ba chiar un apartamenţel cu două camere, mai prin cartiere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Alboosh: M-ai băgat la idei, moncher! Cum adică "cel mai fericit comentariu"?

    RăspundețiȘtergere
  5. Adica cel mai la obiect. Fericirea n-are nici o treaba cu guvernul Romaniei, cel putin nu pentru noi...Nu stiu cum ai putut sa te gandesti la asta

    RăspundețiȘtergere
  6. Habar nu ai cat ma bucur ca o sa o pateasca si ca ii sunt numarate zilele linistite si libere! Mai era si obraznica si infatuata! Auzi tu cum spunea ea la Realitatea TV: "O sa fie scene de spectacol si de peste 75.000 EUR"... Adicaaaaa sa fim multumiti ca aia a costat doar atat, ce suntem asa bagareti, ca noi platitorii suntem neste prosti! Ritdziiiii... am un mesaj pentru tine: Poti sa te duci in puscarie cu fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere