duminică, martie 27, 2011

ANONIMII, SALVATORII ROMÂNIEI



Io, unul, sunt mic. De-aia, nu comentez ce zice ăia mari. Pe principiul "Apa trece, peştele rămân." Adică un peşte - doi peşte. Wikileaks (http://ziarero.antena3.ro/1301242747-Telegrame_Ambasada_SUA_Top_cinci_oligarhi_din_Romania) bagă despre ce ştiam şi tăceam. Şi tot tăceam
şi înduram. Şi la prezent la fel.
E însă unii curajoşi care curge vorbe din ei. Şi ei vor fi salvarea naţiei. Simt eu în vezică.









Romanul obisnuit,
(A.I.)
27/03/2011 20:16
spune despre mortii din WikiLeaks,"rahat si iubire".Fosta securitate securista,asa zisa "buna",pentru a aburi romanii,au scos telegramele.De cand sunt scoase telegramele?Incepind din 2009.De ce ne aburesc basistii cu aceste telegrame acum?Ei zic de smecheri,noi spunem de prosti.Pai mai dobitocilor,dupa ce ati facut praf tara asta,acum veniti sa ne aburiti cu ceva care se stia mereu?Inseamna ca va meritati cuvantul dobitoc fara nici un echivoc.Asa cum esaloanele doi si trei ai pcr erau talambe si esaloanele doi si trei ai securitatii lui ceausescu erau jeguri.Deci ala e locul vostru si nu mai aburiti nimic cu WikiLeaks ca nu va baga nimeni in seama.Mirositi,a pute de la distanta,de atunci ca si acum.
PS: (baba ranga) 27/03/2011 20:12
asa ca o completare, informarea asta parca e scrisa de....lazaroiu. zau asa!
nimic extraordinar (baba ranga) 27/03/2011 19:31
un raport facut parca de un scolar care-a consultat presa si-a scris un eseu. un fel de top forbes romanesc. nu spune nimic nou sau secret. americanii au avut intotdeauna informatii bune privind romania, dar le-a lipsit o analiza profunda si corecta. n-au inteles niciodata felul de a fi al romanilor. s-au luat cand dupa unul, cand dupa altul si au gresit mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu