sâmbătă, august 29, 2009

Finalcountdown



Pe MTV se derulează un remember Michael Jackson.


Dacă nu sunteţi amnezici şi vă amintiţi frisoanele care v-au răscolit fibra prin anii 80, cînd priveaţi la un video VHS contorsiunile incredibile ale Starului, alăturaţi-vă aici şi scrieţi: COLOSAL.

Dacă, pe cinstite, n-aţi mai auzit vreodată pînă şi de la Michael încoace o simfonie de ritmuri şi de sunete şi de gesturi mai complexă şi mai armonioasă, alăturaţi-vă aici şi scrieţi: COLOSAL.

Dacă n-aţi mai văzut vreodată o asemenea risipă de imaginaţie şi de energie ca în clipurile lui, alăturaţi-vă aici şi scrieţi: COLOSAL.

Remember the time. Dangerous. Thriller.

COLOSAL.

8 comentarii:

  1. mie mi s-o luat de asta. de cand a aruncat lingura numa de el se vorbeste. noroc c-o fost madonna huiduita...insa hop..e prima zi de nastere dupa deces. de cand pixu patinei se sarbatoreste si asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. oricum nu a murit... nici un cadavru nu ar fi rezistat atata timp fara sa intre in putrefactie

    RăspundețiȘtergere
  3. @boantza: am avut o ruda prin Ungaria, a murit si l-au tinut fiii lui 35 de zile, pana sa se adune alte rubedenii din alte colturi ale lumii; in congelator, la morga; poti sa tii mortul asa si un an, cum tii carnea de friptura la congelator; da' eu cred ca MJ e mort, saracu'. sys

    RăspundețiȘtergere
  4. Duşuleţ: Sărbătorim tot, tot, tot, fără cruţare. Nici o zi fără un motiv să tragi un şpriţ şi să-i arzi o friptană:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Boanţă: Răutăcioşii spun că MJ era putred chiar înainte de a muri...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sys: Dar se ştie încă din antichitate că băieţii din sîngele lui Attila rezistau, după moarte, luni de zile, da ce zic io luni, chiar ani. Că-i ţineau sub şa, să fie fragezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carp pt Sys: Da ce iezemplu estraordinal! Ce-ai tu mă Sys comun cu ungurii, de-i bagi în faţă? Ori ăi fi de-a lor?

    RăspundețiȘtergere
  8. @carp: prin alianta, carpule, prin alianta is de-a lor; si nu e rau deloc, crede-ma! sys

    RăspundețiȘtergere