joi, august 13, 2009

ARE CINEVA VREO DURERE, UNDEVA?





















Am furat de pe

http://stirea.wordpress.com aceste două fotografii.
Prima îl reprezintă pe scumpul şi iubitul prezident al udrei, Traian Băsescu, la vremea cînd era elev în Bacău, la Şcoala generală 5, absolvent al clasei a opta, promoţia 1965-1966. Pentru cine nu ştie, Traian Basescu a absolvit Liceul “Lucretiu Patrascanu” (actualmente “Gheorghe Vrinceanu”) din Bacau, profilul de matematica-fizica, in 1971. În foto, e înconjurat de foşti colegi şi aştept ca ei să se recunoască şi să-şi revendice dreptul de a spune: AM FOST COLEG(Ă) CU PREŞEDINTELE. Domnia sa avea atunci 14 ani, vîrsta la care te visezi îmbrăţişînd blonde vaporoase şi comandant, dacă se poate suprem. Visul i s-a împlinit pe deplin. El este acum Marele Cîrmaci al nostru, al tutulor, şi lui îi aducem slava noastră, întru pomenirea acestui neam, chiar dacă inima noastră e ca un hotel. Cum ar fi Hotelul Decebal la care copilul Traian se uita salivînd după ţigările şi după blugii din şopul supravegheat de băieţii cu ochi albaştri. Dar răzbunarea lui va fi cruntă.
În foto alăturată, este tatăl Marelui om mic de stat, domnul Dumitru, maior detaşat în aceeaşi epocă la unitatea de tancuri din Bacău, dar mort în 2002 de inimă. Cine are poveşti despre el, are o bere de la varanus.

Poze care acum sunt istorie şi care vor deveni şi mai istorie după un timp.
Că asta e: tempus edax rerum.



7 comentarii:

  1. Băi, nene, da' chiar aşa, toate celebrităţile pe care le cunosc eu sunt sau au legături cu Bacăul??? Nu mă apuc să fac lista, că sunt şi celebrităţi pozitive şi negative şi mi-e să nu se încurce :))

    RăspundețiȘtergere
  2. LiaLia: Bagă-le pe alea negative, că de celelalte nu-l doare pe nimeni nici la tuhăs!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. ...,,Bagă-le pe alea negative, că de celelalte nu-l doare pe nimeni nici la tuhăs!"(copy-paste nemernic)...alea negative?!...varane,ma ma'nca deshtele asa de violent,ca tare am ipresia ca raman orfan de tastatura!...shukarytu' de la palat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vedeal-as istorie mai repede ca ne-a terminat!
    De fapt a terminat ce au inceput ailalti de dinainte.:-)
    Poate daca le vad pielea-n bat o sa ne mai rabde pamantul un pic si Bacaul nu o sa se supere ca a trecut base pe la el prin scoala. Poate daca statea mai mult nu era asa cum este acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. shukarytu' de la palat: Ia bagă vreo două, să le postez pe presedinte.ro de să-i sară displayu-ntre ochi:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Costi: Bacăul e recunoscut ca universitate de jmecheri. Iaca de-aia, afară de Il Capo, care a buchisit aici primele noţiuni de jmekerologie şi acum conduce naţiunea în zborul ei către hăurile prăpastiei capitaliste, avem şi doi şefi de campanie electorală: Hrebe la pesedişti şi Stava la liberali.
    Sechelariu, Cataramă, Iacubov, Umbrărescu, Căşuneanu, Monica Columbeanu, ( şi mai sunt mulţi alţii) au doctoratele luate cu 10 cu felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Şi eu tot la mafioţi cu afaceri "legale" şi la curve mă gândeam, dar na, că mi-ai luat-o înainte :)))

    RăspundețiȘtergere