miercuri, iulie 23, 2008

Deficit de comunicare




Văd că mă citeşte cineva din China şi că Varanus-Varanus e accesat şi din EU şi din Helesteni Harmaneasa, Bucureşti, Bacău, Timişoara, şi din multe alte locuri. E o constatare, nu e o luadă.
Ce să zic, îmi place, îmi dă sentimentul că sunt un cetăţean al lumii, unul dintre cei globali...
Ce mă nedumireşte e că feedbak-ul la ceea ce propun spre lectură şi meditaţie nu mă satisface. Prea puţine comentarii!
Ce să fie, ce să fie?
O fi coada calului?
O fi vârful dealului?
O fi limita de jos a nevoii de a spune ceva?
Nu e de înţeles sau e prea de înţeles, adică subânţeles, ceea ce aveţi sub ochi???
BTW. La Eforie, plajele sunt pline. Iată dovada: poze de azi de la ora 11.30, cu exact zece minute înainte de a începe un fel de ploaie care de-abia de-a udat nisipul. A fost un sfert de oră break de bronz, apoi aceleaşi 35 de grade de pus negreală pe piele.
Primiţi şi azi salutări de pe Litoral. Să ne citim sănătoşi, că de văzut...

4 comentarii:

  1. Varanus, eu as tăbărâ cu comentariile pe blogul dvs. , caci va citesc constant, de placere. N-am scapat niciun articol lasat in viata sau ucis! (:D = ranjet) Nu e prima data cand va spun ca ma satisface "povestea vorbei" in acest spatiu virtual. De una singura, totusi, e stanjenitor, dar hai!

    Glumind, asa cum imi e obiceiul, eu as tăbărâ si la mare, dar daca nu m-ati invitat... nici macar in interes de serviciu... sau n-am inteles eu ce era de subintelees?! =)) (asta-i emoticonul care se tavaleste pe jos de ris!)
    Multumesc totusi pentru vederi si ca nu m-ati lasat cu ochii-n soare! :)) (Unii n-au "limite", dar le trebuie "parteneri", ha ha!)

    Doina

    PS. Poftim ce comentariu am trantit! Feedbak, ce mai! :)) Sa se cruceasca cei din China, ca romanii nu se mai mira de nimic! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Doina: 1. N-am văzut chinez să-şi facă cruce, dar or fi, naiba ştie.
    2. Lipsa commenturilor era o constatare generală. Toate blogurile pe care le citesc au "deficit de comunicare". Drept e că nici eu însumi nu prea am chef să dau replici!
    O fi de la căldură...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mamma mia, ce-a iesit si cu decodificarea emoticonului al doilea! Abia acum imi dau seama si ma astup de ris! Sper ca faceti la fel! :))
    Terapie impotriva depresiilor pasagere, ha ha! Vedeti ca va citesc si retin aproape tot? =))

    Sa-i dau deci inainte, cu melcul sau matizul... ca la aniversare as fi venit si "pejeus", dar iar nu m-ati chemat la un kent-jakobs... sa ma-nbat si eu de fericire... sa va fi daruit si eu un buchet de urari visatoare la timp, desi "nu meritati"... dar trec peste asta... ca sa nu incep razboiul cu dvs... :))
    E? Misuna o droaie de genii sintetice carpato- dunarene in tara asta, sub "acoperire", n'este pas?! :))
    Daca v-am inveselit putin, ma bucur. Daca nu, voi "insista", ha ha! La poeme versificate sau nu, nu ma pricep, dar la ghiveciul textual sunt un as! :))
    Va arat eu feedbak! =)) Numai sa ma lasati sa-mi fac de cap... ca in rest... "pas de probleme", imi face placere.
    "Servici usor"! Pe plaja lui Mazare eventual! :))

    Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Si da, lasati "caldura", ca daca nu comunicati cu cititorii, adio feedbak! =))
    Doina

    RăspundețiȘtergere