duminică, decembrie 19, 2010

ELVEŢIA, CE ŢARĂ PLICTICOASĂ

Întîmplări de azi, duminică, de regulă o zi fără mari evenimente:
- Cînd să facă o poză pe Transfăgărăşan, într-o zonă interzisă publicului, unui turist i-a căzut un ţurţure fix pe căciulă. Căciula a rezistat, iar dumnealui se simte bine, definitiv.
- Dacă ajunge primar al Bucureştiului, Vanghelie o vrea pe Udrea parteneră. Udrea, cică nu.
- Patru pacienţi care erau transportaţi la spital să li se aplice tratamentul săptămînal contra diabetului, au ajuns la morgă. Graţie unei tinere care conducea cu prea multă graţie un merţan pe care l-a pupat cu ambulanţa.
- România încheie anul cu o evoluţie negativă a PIB, de 2,5%. Suntem, în sfîrşit, ultimii din Europa.
- Un interlop litoral a fost dus cu elicopterul la Bucureşti, după ce a fost împuşcat bine în gîtlej.
- Criza îi face pe români să-şi reducă cheltuielile - titrează presa. La Real, Metro, Billa, Arena Mall, Kaufland şi în toate pieţele din Bacău, trebuia să te-nvîrţi de două-trei ori ca să găseşti un loc în parcare. Şi nu găseai un căruţ de marfă în rastele nici să dai şpagă.
- În Vaslui, orzul se umflă-n maţe. Pentru că nu a acordat prioritate, un şofer a primit de la un amic lecţii de conducere cu şişul.
- La Europa FM, campania pentru o Românie sănătoasă cere să dăm afară porcii din ţară.
Nu te saturi rîzînd cu lacrimi în ţărişoara noastră.

4 comentarii:

  1. Unele remarci aduse celor de la Putere in acest articol sunt pur subiective si total nefondate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gina: La care remarci te referi? Mi se pare că n-am făcut chiar nici o remarcă la Puterea actuală. Ar merita băgaţi în seamă???

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) lasa te, sa fie ei sanatosi, trebe sa existe si nitica selectie naturala, noi om trai cum putem. si puterea, gina draga, o suge, ca in fiecare an de sarbatori, de la fiecare suflet chinuit de ei in anul asta. ca iti place sau nu, e problema ta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce sa dam afara porcii? acu e momentul sa-i hacuim; am mai facut asta acum 21 de ani; a fost bine? a fost rau?...Tizu.

    RăspundețiȘtergere