luni, octombrie 18, 2010

TEMPORIZAREA NAŢIONALĂ

Io zic că nu trebe să intri în panică. O perdut Steaua, ei şi? Puneai mai multe gogonele la murat dacă perdea Dinamo? Nu. Boc o zis că le dă-napoi stimulentele la leprele finanţiste, nea caisă ministru, cică nu, doar unora, după prinţip, coane Fănică. Şi, dacă le dă, plăteşti mai puţin gazele? Şi, dacă nu le dă, n-or să mai fie 30 de grade la minus în decembrie? Nu.
Iaca na, ca să justifice bugetul de la secrete, o bagat stenfogramele la presă. L-or ascultat pe Sssorinel şi pe jurnaliştii lui cum puneau ei la cale strategia de belire a lui Băse. Lasă că nu l-or belit, pînă la urmă, decît de-o bucăţică de sub pieptu-i de aramă. Şi, dacă am aflat şi noi cum stau lucrurile în presa de mogul, ce-am cîştigat? Avem autostrăzi pîn-la primăvară? Te absolvă banca de rate? Scade implozitul? Nu.
Acu, cică stau pe ciuci şi meditează cadavrele didactice să intre au ba în grevă. Şi, dacă intră, ce? Ferice de copchii, că au motiv oficial să umple barurile. Iar, dacă nu intră, ce? Caca. N-au decît să-şi pună diplomele la fiert, să aibă de-un ceai, o să le zică puterea.
Tu, citoyen europeen, ce cîştigi din zarva asta? Nica, na. Numa dacă eşti hipocondru, te trezeşti cu infract ori cu colesterilu la 180, gratis.
Deci, pretine, nevuzajitepas. Stai să vedem.


Un comentariu:

  1. lol. daca ar trebui sa ne sinucidem de cate ori pierde echipa favorita cred ca ar mai ramane viu doar tata, ca lui i se rupe de "folbal" :))

    RăspundețiȘtergere