duminică, august 29, 2010

CA SĂ TE CACI DE RÎS

Premierul Emil Boc a declarat, astăzi, la Iaşi, că interpreţii de manele vor trebui să plătească impozit pe veniturile obţinute, la fel ca orice alt cetăţean, adăugând că normele de aplicare vor fi elaborate până la sfârşitul acestei luni, potrivit Mediafax.

Emil Boc a afirmat, într-o conferinţă de presă, că interpreţii de manele vor fi trataţi ca restul cetăţenilor, aceştia fiind nevoiţi să plătească impozite pe veniturile obţinute.

"Se poate face prin controale indirecte, care vor permite ca şi maneliştii să fie trataţi ca toţi cetăţenii acestei ţări şi să plătească impozite şi taxe legale. E problema Finanţelor să stabilească modul în care se face această impozitare, dar există metoda controlului indirect", a afirmat Emil Boc.

El a spus că orice contribuabil din România, care realizează venituri trebuie să plătească un impozit aferent la bugetul de stat.
"Acum se elaborează normele de aplicare a
Codului Fiscal, aprobat prin ordonanţă de urgenţă. Cel care face acest lucru e şeful ANAF. Normele vor fi aprobate prin ordin, până la sfârşitul lunii august", a afirmat premierul Emil Boc.


Fix în faţa casei în care locuiesc, s-au sălăşluit ceva şmecheri. La E85. DN 2. Au cumpărat iniţial vreo patru sute de metri pătraţi, au construit o chestie ca să nu-i plouă, au pus poartă cu senzori, apoi s-au extins. De vreo doi ani, cam din două-n două săptămîni, băieţii fac petreceri. Invitaţii îşi pun maşinile pe unde pot, pe banda unde staţionarea e interziză. Nu-i una sub douăjdemii de euro. Coboară din ele gagicet la greu, şmecheri cu muşchi, copii minune, salami, adi de vîlcea şi cormorani de la craiova. Dedicăţiile curg şi sparg somnul la tot cartierul. E tare muzichia, îmi zdruncină geamurile pînă pe la vreo şase dimineaţa.

La ăştia vrea boculeţ să le ia taxe prin controale indirecte. Cum adică?