vineri, august 06, 2010

BUNA VESTIRE LA IAŞI

Ştire de presă românească:
Un vagon al unui tren aflat in proces de dezmembrare în gara Iaşi a ars, vineri, in totalitate, dupa ce muncitorii care lucrau la dezafectarea acestuia nu au respectat normele privind prevenirea incendiilor.
În urma incidentului, nu s-au inregistrat victime.
Trenul este retras din circulaţie, aflandu-se pe o linie ferata secundara, de revizuire, din apropierea Garii din municipiul Iasi.

Şi acum, cauza:

revista.presei.ro : Din cauza flamei de la aparatul de sudura, flacarile au cuprins imediat vagonul, pana la sosirea pompierilor acesta arzand complet.
ultimelestiri.com: Muncitorii taiau vagonul, iar din cauza temperaturilor excesive a izbucnit un incendiu.
6am.ro: Focul a pornit dupa ce o echipa de lucratori incerca sa dezmembreze vagonul. Din cauza flamei de la aparatul de sudura, flacarile au cuprins imediat vagonul.
adevarul.ro: Focul a fost provocat de muncitorii care lucrau la dezasamblarea vagonului cu o instalaţie de autogen. Din cauza temperaturii ridicate, flăcările s-au extins cu repeziciune şi au atins şi un vagon situat în apropiere.
telem.ro: Din cauza temperaturii ridicate si a materialelor combustibile din strucura vagonului incendiul s-a manifestat cu violenta la intreg vagonul. Exista pericolul de propagare si la celelalte doua-trei vagoane care erau supuse dezafectarii. Cauza si imprejurarile producerii evenimenului au fost taieri fara respectarea normelor PSI. Se lucra cu autogen si din cauza materialelor despre care am spus foarte multe in structura vagonului acesta s-a aprins si focul s-a propagat la intreg vagonul.
mediafax.ro: Muncitorii tăiau vagonul, iar din cauza temperaturilor excesive a izbucnit un incendiu.
realitatea.net:Focul a fost provocat de muncitorii de la REMAT Iaşi, care lucrau la dezasamblarea vagonului cu o instalaţie de autogen. Din cauza temperaturii ridicate, flăcările s-au extins cu repeziciune.
bzi.ro: Focul a pornit dupa ce o echipa de lucratori incerca sa dezmembreze vagonul. Din cauza flamei de la aparatul de sudura, flacarile au cuprins imediat vagonul, pana la sosirea pompierilor acesta arzand complet.
varanus: Un vagon din fier metalic a ars complet în gara Iaşi, dar nu s-au semnalat victime sau pagube. Fiind o vară cu temperaturi ridicate din cauza căldurii excesive şi a gradelor din termometre care au depăşit cu mult limita obişnuită pentru această perioadă, flacăra autogenă a aparatului de sudură, cu care muncitorii tăiau într-o veselie vagonul respectiv s-a încins peste normele de protecţie a muncii şi acesta a luat foc, la naiba.


zilnic.net:
Pana la 40% din cazurile de dementa ar putea fi evitate printr-un nivel ridicat de educatie, dar si prin combaterea diabetului si depresiei si prin consumul de fructe si legume, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu