miercuri, august 25, 2010

APUS DE TURMĂ


Din ce în ce mai des regret că m-am născut în ţara asta în care suntem trataţi ca nişte nimicuri şi umiliţi de propriii noştri aleşi care dau legi tîmpite cum ar fi asta ieşită pe 24 august care somează pe TOŢI care au activităţi din care cîştigă drepturi de autor să-şi plătească taxele pînă la... 25 august!!! Şi încă în numerar!!!
Băi, şi turma se repede să stea la cozi interminabile, mirosindu-şi sudorile. Nici draci în el nu mai are românul să protesteze. El vrea să plătească şi acceptă să sufere pentru asta.
Din ce în ce mai des regret că m-am născut în ţara asta în care doar răsăriturile de soare la Marea Neagră mai sunt ce-au fost. În rest, totul seamănă cu apusul unei naţiuni.

3 comentarii:

  1. Bine zis, domnule!
    Ar trebui sa existe mai multi oameni ca dvs., lideri de opinie ce sa incerce sa destepte constiintele sedate si setate , atat de puternic , ale noastre, ale romanilor!
    ...

    RăspundețiȘtergere
  2. "În rest, totul seamănă cu apusul unei naţiuni."
    asasinata de niste mizerabili care au facut un imprumut FMI imposibil de platit intr-o viata de om ... de la economic la destramare este un singur pas ... a se vedea secesiunea Rep. Montenegro, populata de sarbi ...
    O parere, doar ...

    RăspundețiȘtergere