marți, aprilie 19, 2011

SPĂLARE CU LIMBA

Hai să spăl maşina, că se-anunţă vreme bună şi nu se face să mă plimb cu noroiul adunat în două săptămîni pe cea mai frumoasă maşină :) din oraş. Dau să intru într-o spălătorie, ocupat. Mai merg vreo două sute de metri, alta plină. Hai la ieşirea din oraş, patron tînăr, isteţ, salon de fumat, posibilitate de cafea, spălare rapidă. Un destoinic spălător îmi face semn să pătrund în spaţiul de salubrizare.
Ies la un tutun şi la privit cum stau la stop maşinile pe europeană.
Opreşte cu frînă sonoră în curtea firmei de spălat, un Audi A6 (cred) din care, coboară un pachet de muşchi, agitat, înjurînd. Că unde-i labă ăla de i-a dat ciubuc o sută de lei ca să-i facă bec maşina? Că, băga-l-ar şi trage-i-o-ar măsii de bou. Că futui nepoatele şi suge-i-ar de limbric. Că aşa şi pe dincolo. Că-l omoară. Maşina, ce să zic, super. Neagră cu irizări verzulii, strălucea.
Mă prind că gagiu-i tare şi evit să-l privesc.
Apare patronul. Băi Cristi, salut, ce faci? Cum ce fac, bă? Îmi bag şi te şi pe tine cu tot cu javrele de oameni care-i ai. Învaţă-i în pula mea să-şi facă treaba, bă, că-i împuşc în cap. Ia uite-aici.
Şi, musculosul scoate preşul de la şofer şi arată mocheta de sub preş. Noroi uscat. Na, bă. Asta-i ce faceţi voi în România. I-am dat lu animalu ăla şpagă, numa să-mi facă spălare ca lumea. Uite ce spălare mi-a făcut. Unde-i, că-l omor.
Omoară-l, zice şeful şi strigă: Adriane, ai belit-o. Ai reclamaţie.
Vine Adrian. Cocălarul îl înjură, îi arde un cap amical în gură, apoi, scoate o bîtă de baseball din portbagaj şi i-o înfige lui Adrian între coaste. Cu limba s-o speli, auzi, cu limba, jafule.
Ăla urlă, hai şefu că mă doare, stai c-o rezolvăm, bag aspiratorul şi-i gata imediat.
Ce imediat, zice muşchiul, că-n Anglia erai dat afară în secunda unu, bă căcatule. Da aicişa nu faci treaba cum trebuie că ştii că patronelu n-are pe cine pune-n loc. Şi de-aia vă bateţi joc de treabă. Futu-vă-n gură de panarame. Să mă cac pe români ca voi, bă.
Şi-i mai arde o portieră în cap spălătorului, aşa cum stătea el chircit şi-i curăţa mocheta de la Audi.

3 comentarii:

  1. ,,Ce imediat, zice muşchiul, că-n Anglia erai dat afară în secunda unu,...Să mă cac pe români ca voi, bă."(copy-paste)...ipochimenu' ce natie o fi fost? ...nedumeritu' de la palat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca are si cocaman-ul dreptate; a mai dat si bacsis...

    RăspundețiȘtergere
  3. aici a fost pe merit. nu faci treaba, iei bataie

    RăspundețiȘtergere