joi, aprilie 21, 2011

MINUNILE SĂPTĂMÎNII MARI

Am următoarele halucinaţii:
- Boagiu a reziliat contractul cu firmele care construiau autostrada Bucureşti-Ploieşti. Că, cică, am plătit 24 de milioane de euro pentru ceva ce nu-i gata. Şi că executantul nu şi-a respectat termenele. Halucinaţia vine din faptul că n-am auzit nicăieri şi părerea constructorului. Şi că mai avem de aşteptat.
- Pe Vântu, geniul nostru financiar, l-au săltat cu tot cu cărucior în Săptămîna Mare. Pe motiv de şantaj la un partener de afaceri. Halucinaţia: Cum săptămîna mare a mamii ei de justiţie, şantaj într-o afacere privată?
- În Bihor, într-o comună de care nimeni n-a auzit, dar cu nume predestinat, Finiş, guvernul bagă 60 de miliarde de lei vechi într-un teren de fotbal care se face pe un teren în pantă.
- Ca să uite săracii pensionari că nu şi-au primit pensiile din cauza Poştei care le-a bulibăşit datele de pe cupoane, procuratura îl aduce în ţară pe escrocul de Popa. Tocmai din Indonezia, cu un avion charter de lux. Călătoria costă 150 de mii de euro. Tot noi plătim.
- Despre Nicolaiciuc, ăla de-a devalizat CFR-ul, fugit în State şi care trebuia să ajungă şi el în ţară, n-am mai auzit nimic de două zile. Un şmecher de la Poliţiune ne-a descris labeunu tv traseul care prevedea un schimb de avion la Amsterdam. Cred că acolo, n-au mai avut pe cine să transbordeze. Iar miliţienii trimişi să-l escorteze, or fi rămas la o distracţie printre felinarele roşii?
- Locul ministrului milionar-demisionar Botiş l-a luat Boc. Cum care Boc? Ăla.
După cum se vede, minuni dumnezeieşti se întîmplă mereu.
Să nu disperăm, săptămîna nu s-a terminat.
Urmează altele.

Un comentariu:

  1. Minuni de genu' asta se intampla tot anul, din pacate, nu doar in saptamana mare. Tizu.

    RăspundețiȘtergere