miercuri, august 07, 2024

ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT

 

ActualitateLansarea volumului de poeme „Mai mult decât atât” de Val Mănescu, un...

Lansarea volumului de poeme „Mai mult decât atât” de Val Mănescu, un eveniment literar deosebit la Comănești

Deșteptarea

7 august 2024



Palatul „Dimitrie Ghika” din Comănești a fost gazda unui eveniment literar deosebit, lansarea volumului de poeme „Mai mult decât atât” de Val Mănescu. Evenimentul, desfășurat în Sala Coloanelor, a reunit prieteni ai artei literare și iubitori de poezie, creând o atmosferă plină de căldură și inspirație.

O seară de poezie și introspecție

În cadrul acestui eveniment, cei prezenți au avut ocazia să descifreze câteva din mesajele codificate ale poemelor lui Val Mănescu. Autorul, cunoscut pentru stilul său profund și enigmatic, a oferit o incursiune în universul său poetic, invitând participanții să își afunde gândurile în paginile noului său volum. „Mai mult decât atât” nu este doar o colecție de poezii, ci o reflecție asupra sufletului și experiențelor umane, un joc de cuvinte menit să dezvăluie o parte din sufletul autorului.

Organizatori și participanți

 

Evenimentul a fost organizat de Grupul de Literatură și Artă „Metafore Comăneștene”, în cadrul Zilelor orașului Comănești. Această inițiativă a avut ca scop promovarea culturii și a literaturii locale, aducând în prim-plan talentele și creațiile artiștilor din regiune. În aceeași seară, a fost lansată și ediția nr. 11 a revistei culturale „Luminile Locului”, o publicație dedicată promovării culturii și tradițiilor comăneștene. Importanța evenimentului

Lansarea volumului „Mai mult decât atât” a fost un prilej de celebrare a artei poetice și de întărire a comunității literare locale. Participanții au avut ocazia să discute cu autorul, să schimbe impresii și să își împărtășească propriile experiențe literare. Atmosfera caldă și prietenoasă a transformat evenimentul într-o adevărată sărbătoare a cuvântului și a creativității.

 

IMPORTANT!

Noul volum poate fi comandat la Tipografia DOCUPRINT Bacău, birou@docuprint.ro, tel.0744774818, www.docuprint.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu