sâmbătă, mai 05, 2012

SFÎRŞITUL LUMII CU PERIGEU

Efectele catastrofale ale Lunii uriaşe care va apărea noaptea asta, au şi început. Chiar seara trecută, am avut prilejul să-i vedem behăind apocaliptic pe domnul candidat Virinel şi pe domnul candidat Bahmuţeanu. Primul a suspinat pe Ce-am iubit s-a scuturat, ce-a fost verde s-a uscat, iar al doilea, n-am prea înţeles cu tot efortul lui afonic, dar era ceva care aducea cu Aşa-i românul. Apoi, pe la opt, au zburat pe deasupra casei trei elicoptere, iar după vreo zece minute, alte trei. 
Noaptea a trecut cum a trecut, doar că, pe la ora două m-am trezit transpirat dintr-un coşmar în care se făcea că dădeam mîna cu un lung şir de politicieni, dintre care am recunoscut pe Băse, Antonescu, Diaconescu, Ponta, dar vă spun, capătul rîndului nu se vedea. În schimb, în jurul lor mişunau maidanezi drăguţi cu covrigi în coadă, iar scena se petrecea pe malul unui rîu jumate lapte jumate miere, separate printr-un firicel de Jacobs solubil care tocmai se scumpise din nou. 
Dimineaţa marii Luni a debutat şi mai prost. M-a împins naiba să deschid un filmuleţ despre predicţiile mayaşe şi semnele misterioase din lanurile de grîu din Anglia. Ce mai, lumea-i pe ducă. La perigeu.
Dar nu azi. Azi vor fi doar ceva mizilicuri de cutremure, ţunami, inundaţii, previzibile de altfel şi ca urmare a invaziei de căpuşe.
Mayaşii dau ca sigur că scăpăm de toate pe 12.12.2012.


Un comentariu:

  1. ,,Apoi, pe la opt, au zburat pe deasupra casei trei elicoptere, iar după vreo zece minute, alte trei."...monşer,dupa 10 minute ,,iereau' tot alea 3!...aşa le văz io de al 7-lea etaj...ăl' de la palat!

    RăspundețiȘtergere