miercuri, mai 25, 2011

OTV - POST CULTURAL

DDD a pus în grilă o transmisie în direct de la catafalcul lui Fănuş Neagu. Program cultural, cum ar veni, mai ales că familia marelui scriitor a interzis accesul presei pe motiv de afirmaţii cretine.
Viitorele prezident l-a trimis acolo pe singurul lui reporter,, specializat în îngropăciunile celebrităţilor.
Iată un comentariu anonim la o ştire de la înmormîntarea Mădălinei Manole: Lipsă de profesionalism si de respect la acest reporter care de fapt e un disperat. Nu este deajuns că presa nu a lăsat în pace familia, prietenii şi fanii să o plângă în pace pe Mădă, acum şi ăsta care vede că Petre e şocat şi distrus de tragedie, se bagă aşa în sufletul omului. Ruşine otv.
Hai că mai dau o opinie la o ştire despre reportajul cu despărţirea Iri-Monica: "Ştirea vietii mele, se sparge poarta". Asta s-a auzit din gura...unui reporter aflat în faţa porţii pe cale să fie forţată a domeniului lui nea Iri orgoliosu'. Unde am auzit asta? păi la OTV, unde s-a difuzat filmul complet al acestei intrări in forţă. Cine putea fi atât de aproape încît să se audă clar tâmpenia ăsta? Mirobolantul element ţăcănit Horaţiu Tudor. Tipul ăsta ori joacă permanent un rol, ori aşa e el, fiindcă e a nu ştiu câtă gogomănie oligofrenă care i-a ieşit pe gură. În ultima vreme, domnu Horaţiu, care desigur poate spune că n-am făcut şcoala împreună, are şi o coafură pe măsura clovneriei de care dă dovadă, în special prin mimică şi gesturi.
Dacă mai vreţi, îl regăsiţi pe marele Horaţiu la catafalcul lui Păunescu, al lui Dinică, al lui Iordache, plus la toate scandalurile care fac rating.

Azi, la Uniunea Scriitorilor, reporterul trăznit îl întreabă pe Mircea Albulescu, după ce acesta vorbise vreo cinci minute despre valoarea lui Fănuş, dacă operele marelui dispărut vor rămîne în top, acum, după dispariţia autorului. Actorul îşi şterge lacrimile şi, uluit de idioţenie, îi aruncă o privire ucigătoare pe sub sprîncenele de stejar: Păi, dacă n-ai înţeles asta din ce-am vorbit pînă acum, înseamnă c-am vorbit degeaba...
Dacă oteveul a ajuns să facă emisiuni culturale cu reporterul trăznit, cu marele criminalist Claudiu Bălan, cu uriaşul scriitor necunoscut Mircea Popa şi cu decidentul cu ochelari albaştri Cornăţeanu, e bine. Partidul poporului vine la putere şi salvează naţia. Şi pe intelectuali.
Vreau lămîie.

De pe pachetul de Kent mă priveşte cancerul. Am nimerit un pachet cu avertismentul cu şaorma la gît. Ştiu. Abia aştept.
Bine că nu-i ăla cu impotenţa.

Un comentariu:

  1. ,,...şi salvează naţia. Şi pe intelectuali.
    Vreau lămîie." (copy-paste) ...lamaie vrei varane? ...crezi ca productia de lamai a Greciei (pe un an) e suficienta? ...acritu' de la palat!

    RăspundețiȘtergere