marți, mai 03, 2011

DISTRACŢIE LA DEVESELU

Preşedintele Băsescu a cerut aprobarea primarului din Deveselu să înfiinţeze în localitate scutul antirachetă. L-a chemat la Bucureşti să discute cu el. O oră. Primarul, fost pilot, aştepta asta din anul 2002. Numa că-n 2002, la Cotroceni era alt prezident. Primarele a mulţumit conducerii superioare şi la americani că s-a realizat acest eveniment în comuna Deveselu. Nu s-a pus problema culturilor agricole, deşi sunt oameni care se tem de această chestiune, dar puţini. Dl. primar zice că nu vede care ar fi problemele, căci în comună sunt oameni piloţi încă din 1953 şi ştiu ce vor. Cam doar 10 la sută din 3200 de locuitori consideră că amplasarea scutului e un fapt neplăcut, delicat, deosebit, a declarat în direct edilul.
Dar restul, rezervişti, familii militare mixte, nu se tem să le dea cineva cu racheta-n cap şi sunt gata să intervină oricînd să apere scutul cu trupurile lor.

Polonezii şi cehii n-au zis nici ei nu la scut, dar au pus ceva condiţii. Românii, prin deveselenii lor, mai practici, s-au gîndit la cîte oltence se vor mărita cu americani (fetele din sat au primit rexone şi au şi început să se spele în aşteptarea sutelor de băieţaşi americani) şi au zis mersi mult că li s-a desenat gratis ţinta pe piept.
Deveselă ţară.

2 comentarii:

  1. ...poza e clara!...unde'i stindardu' americanesc ,,e" rachetele lor!...si mai jos ...e vai de ,,rachetele"noastre!...rachetistu' de la palat!

    RăspundețiȘtergere
  2. O tara usor deveselit si inca si mai usor deprostit.

    RăspundețiȘtergere