joi, septembrie 02, 2010

DA, DAR DÎNSUL NU ARE!


În seria bancurilor epocale cu Radio Erevan se înscrie, fără îndoială, unul la care ne cutremuram de rîs, deşi era de plîns. De plîns, pentru că spulbera cu cinism speranţa că vom scăpa de preşedintele de atunci al României, tovarăşul Nicolae Ceauşescu.

Întrebare:
- Este adevărat că se poate muri de cancer la gît?
Răspuns:
- După ce ne-am consultat cu specialiştii noştri în materie, vă putem răspunde: Da. Se poate.
Dar Dînsul nu are!

Am văzut cu neţărmurită uimire cît de ticăloase sunt televiziunile ostile actualului preşedinte, domnul Traian Băsescu. După ce l-au arătat poporului cu două echimoze pe parietalul drept, au provocat o dezbatere la care au participat tot felul de aşazişi specialişti, care au insinuat ba că şeful ar fi bolnav, ba că s-ar fi caftit din nou cu oarecine, ba că, blasfemie!, ar fi şpriţuit şi s-ar fi lovit de chivetă.
Păi, băi deştepţilor ce sunteţi voi tonomatele naibii şi ţigănci împuţite, credeţi că ne mai păcăliţi ca cu pixelu albastru? Adică noi om fi proştii proştilor ca să nu ne dăm seama că aţi făcut echimozele lu dom preşedinte cu fotoşopu?
Ia băgaţi-vă minţile-n cap că dacă vă fute dom preşedinte nişte fotoşoape peste bot, nici mămicile voastre n-o să mai ştie cine sunteţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu