sâmbătă, aprilie 24, 2010

BACĂU - PIŢIPOANCE, COCĂLARI ŞI MĂRGĂRITARE

Nu prea obişnuiesc să preiau citate, idei, teme din blogurile altora, deoarece sunt un închipuit care crede despre el că-i destul de capabil să producă el însuşi fraze memorabile. Mda, antipatic individ!
Am găsit însă pe http://www.farafiltru.net/coca-bloos-nu-te-mira-sa-gasesti-in-bacau-o-oaza-de-bucurie-miini-intinse-spre-frumos-si-spre-neuitarea-de-sinele-nostru.html, un gînd rostit de Coca Bloss care mi-a renăscut speranţa că n-am greşit niciodată afirmînd mereu că Bacăul e un oraş special, cu oameni frumoşi şi inteligenţi.
În treacăt fie spus, în ultima vreme, ei stau ascunşi cuminţel şi nu se prea arată decît în anumite locuri şi la anumite ocazii în care lumea se îmbracă, vorbeşte, se comportă şi simte corect, cu bun simţ şi bun gust. Din păcate şi aceste locuri şi ocazii sunt din ce în ce mai greu de găsit.
Nu numai în Bacău, ci peste tot în România.
Mitocanii tip B (Băsescu, Becali, Boc, etc.), pipitzele retardate model Daniela Crudu, nesimţiţii cretinoizi generaţi prin simpatie de prestaţiile de periferie patibulară ale găştii de la Antena 2 - Cristian Brancu, sau Capatos, sau Mihai Morar, sau Mădălin Ionescu - au devenit şabloane comportamentale pe care le imită tot mai convingător o mare parte a cetăţenilor acestei minunate ţări. Greu locuibilă, de la o zi la alta.
Dar să lăsăm asta (regret că, nedorind să-mi stric noaptea, nu vreau să-i mai nominalizez şi pe nenumăraţii analfabeţi deveniţi formatori de opinie în presa scrisă), căci, oricum n-o vom rezolva-o aici, şi să revenim la sujet.
Aşadar, actriţa Coca Bloss, prezentă la Gala Star din Bacău, s-a bucurat să găsească în Bacău un interes aparte pentru teatru şi a zis:
Nu te mira să găseşti aici în Bacău o oază de bucurie şi să vezi că mai există sensibilitate, mîini întinse spre frumos şi spre neuitarea de sinele nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu