sâmbătă, iulie 17, 2010

ŢÎNŢĂRIMEA JURNALISTICĂ TRĂIEŞTE CU FURADAN

Mi-a mers la inimă comentariul lui Sebastian Bârgău (http://www.visurat.ro/2010/07/17/pe-cine-intereseaza/).
Şi cu asta pun punct subiectului Mădălina. Să se odihnească în linişte.

...daca esti vedeta, nu mai poti sa mori in pace. Trebuie sa-ti futa la cap televiziunile toate neamurile de la Adam incoa, trebuie sa ia interviuri prietenilor si vecinilor, trebuie sa cheme alte vedete care sa-si dea cu parerea despre gestul tau, trebuie sa faca rating. Asa si cu Madalina Manole. A avut femeia ceva in minte si a pus in practica. De ce nu poate nimeni s-o lase acum in pace sa zaca in sicriul pe care l-a ales? De ce trebuie sa bage toate televiziunile microfonul in fetele inlacrimate ale rudelor si prietenilor pentru aceleasi intrebari cretine care nu-si gasesc niciodata raspuns?

Pe cine intereseaza cum se simte acum sotul/tatal/mama Madalinei Manole, ce parere au popii despre suicid (normal ca e nasol, ca nu ia popa banul pentru slujba completa), ce motive de a-si pune capat zilelor avea Madalina Manole din punctul de vedere al lui Margineanu sau cine vinde Furadan?

PS: Lasati femeia sa se odihneasca in pace, nu va mai curviti atat sa faceti trafic/rating pe moartea ei… Ce dracu, oameni suntem toti si cu o moarte suntem toti datori. Si ne vom plati datoriile fiecare in felul lui. Ganditi-va si la parintii/fratii vostri si cum le vor baga colegii vostri microfoanele in bot sa-i intrebe cum se simt atunci cand ei nu mai vad de lacrimi si durere pentru ca voi ati dat coltul…

Un comentariu:

  1. ...de unde si concluzia ca Furadanul nu omoara jigodiile, deci nu-i asa periculos...

    RăspundețiȘtergere