luni, mai 18, 2015

http://www.moldovareper2030.ro/


Ordinul Ahitecților din România, Filiala Bacău Neamț, a lansat astăzi pagina web oficială a FORUMULUI ARHITECȚILOR MOLDOVA REPER 2030.

http://www.moldovareper2030.ro/

Cu un conținut extrem de interesant care dezvăluie obiectivele, programul,  temele și numele prestigioșilor referenți care vor susține comunicări,  într-o formulă grafică excelentă, noul site exprimă, într-o manieră modernă și totodată accesibilă, aspirația arhitecților băcăuani spre nou, preocuparea lor de a pune orașul nostru pe harta marilor evenimente care vizează proiecția următorilor 15 ani în regiunea de Nord Est a Europei.
Manifestarea va aduce în Bacău o pleiadă de 150 de arhitecți din România și Republica Moldova, care vor dezbate timp de trei zile complexa problematică a celui mai sărac teritoriu al continentului, legată de înfățișarea orașelor, de viitorul infrastructurii rutiere, de relația arhitect - autorități - cetățeni, și de nivelul inacceptabil de scăzut al calității vieții. 
Evenimentul, care se va desfășura la CAEx Bacău,  va fi transmis integral de postul regional de televiziune TELEMOLDOVA PLUS și de PRIMA TV IAȘI. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu