joi, februarie 16, 2012

CÎT DE CURVĂ E POLITICA

Că puterea îşi pierde din putere, simte orice simţit.
E firesc să se erodeze o putere care-i la cîrma ţării de aproape 8 ani, ani grei pentru români. Aş paria că, şi fără criza mondială, anii ăştia ar fi fost tot nişte ani amărîţi pentru români, că asta-i bafta noastră.
Văzînd că se duce la vale fără de întoarcere, băieţii lui Băse au imaginat o acţiune inspirată din tactica manipulatorie prin care naziştii au trecut la ghidonul Germaniei, iar Hitler a ajuns ce-a ajuns. Au incendiat Reichstagul şi-au urlat că adversarii lor politici au făcut asta.
Aidoma, politrucii pedelişti aruncă în media că cică usliştii vor împărţi fluturaşi pro Băsescu şi că fetiţe dulci dă Bucureşti vor da jos fustele sub care poartă bannere cu La bine, la rău, alături de pedeleu! Iar cei 55 ooo de spectatori la meciul Steaua - FC Twente or să se-nfurie şi-or să pornească o revoluţie nasoală pentru il comandante.
Ăsta-i scenariul.
Dacă nu cumva chiar pedeliştii vor pune la cale mişmaşul şi strigă, în mod preventiv: Hoţiiiiiiii!?

Un comentariu:

  1. Tinere,naşpa's toţi!...am gîndit ,un timp,despre ,,ei" într'un limbaj de o proastă crestere aleasă! ...nu mă mai obosesc cu aşa ceva! ...NU merită efortul! ;) ...ăl' de la palat!

    RăspundețiȘtergere