joi, august 03, 2017

SALONUL DE FOLK ŞI BLUES - EDIŢIA A II-A - BACĂU 2017Centrul Naţional  pentru Sănătate Permanentă   
CENASPER
Bacău

 INVITATIE LA PARTENERIAT PENTRU EXPONENŢII MEDIA

Avem plăcerea să vă anunţăm că organizăm anul acesta, în zilele de 31 august, 1 şi 2 septembrie, ediţia a doua a festivalulului SALONUL DE FOLK & BLUES. Răspundem astfel numeroaselor solicitări din partea iubitorilor de muzică şi poezie care, pe parcursul anului ce a trecut de la prima ediţie, şi-au manifestat dorinţa de a-i revedea în Bacău pe cei mai de seamă reprezentanţi ai îndrăgitelor curente muzicale.
Intenţionăm ca manifestarea de anul acesta să cuprindă o serie de evenimente cultural-artistice inedite (momente poetice, lansări de carte, vernisaje de artă plastică, expoziţii de caricatură, rememorări video), precum şi recitaluri muzicale şi de poezie, menite să pună în valoare actul artistic de calitate şi să reînvie gustul publicului pentru reprezentaţiile culturale de valoare autentică.
Până la această dată, avem confirmări de participare de la peste 40 de artişti consacraţi care au răspuns invitaţiei noastre.
Beneficiile rezultate din contribuţiile sponsorilor şi ale spectatorilor vor fi utilizate pentru sprijinirea copiilor de vârstă şcolară.

Mulţumindu-vă încă o dată pentru solicitudinea şi interesul pe care le-aţi manifestat la prima ediţie a Salonului de folk şi blues, vă invităm să ne fiţi parteneri media şi de această dată, asigurându-vă că ne vom strădui să creăm un eveniment care să pună în valoare actul artistic de calitate şi să reînvie gustul publicului pentru reprezentaţiile culturale de valoare autentică.

   În aşteptarea răspunsului Dumneavoastră, primiţi, vă rog, sincerele noastre salutări.


Preşedinte CENASPER,
Talal al Essa Hamad